Bedankt voor je inzet

Een teamlid is iemand die er voor je is geweest, zelfs tijdens de moeilijkste momenten van je werk. Een bedankje aan het team laat zien hoezeer je je teamlid waardeert. Dankbaarheid betuigen aan je team voor wat ze voor je of als team doen, maakt een blijvende goede indruk. Wanneer een team een taak tot een goed einde heeft gebracht waarvoor het zich zo heeft ingezet, heeft het behoefte aan felicitaties en dankbetuigingen voor een goed uitgevoerde taak. Dit zal hun moreel verhogen bij alle toekomstige taken. Bekijk hieronder bedankt voor je inzet teksten, bijvoorbeeld voor op een kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten:
Bedankt teksten en meer
Alle teksten
Schrijftips
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

 • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen

Bedankt voor je inzet
Bron: Greetz

Bedankt voor je inzet teksten

 • Gefeliciteerd team voor jullie positieve gedachten en handenarbeid. Jullie zijn de ware betekenis van teamwork. Dank je.
 • Ik had me niet kunnen voorstellen deze klus af te krijgen zonder jullie, team! Je hebt dit project zo makkelijk gemaakt. Hartelijk dank aan je allen!
 • De voltooiing van dit project zou niet mogelijk zijn geweest zonder je inzet. Je hebt dit bedrijf naar het volgende niveau gebracht. Dank je, team, voor je harde werk.
 • Ik weet niet of ik de deadline gehaald zou hebben zonder al jullie inspanningen. Dank je voor je harde werk!
 • De wedstrijd van vandaag was moeilijk, ook al wisten we te winnen. Dank je voor je teamwork!
 • Teamwork is het werk van elk individu naar een hoger niveau tillen. Bedankt dat je dat gedaan hebt. Dank je team!
 • Ik wil jullie allemaal bedanken dat jullie me aan deze baan hebben geholpen. Ik heb het geluk dat jullie mijn collega’s zijn.
 • Jullie zijn het geweldigste team waar ik ooit mee heb gewerkt. Je hebt mijn werk zo veel makkelijker en leuker gemaakt. Ik waardeer je tijd en inzet enorm.
 • Bedankt dat je mijn projecten hebt geleid terwijl ik met verlof was. Ik ben zo blij dat alles goed is gegaan.
 • Jullie zijn niet alleen mijn collega’s, maar ook mijn beste vrienden. Ik waardeer je steun, je inzet en je medewerking.
 • Geen enkele hoeveelheid werk kan moeilijk zijn als het met jullie gedeeld moet worden. Bedankt voor jullie inzet.
 • Bedankt dat je altijd zo goed je best doet en bijdraagt aan het werk! De manier waarop we dit project hebben aangepakt, maakt me trots om je in ons team te hebben.
Inzet kaart bedankt
Bron: Greetz

Dankbaarheid – de sleutel tot meer vreugde in het leven

Ken je ook mensen die geen dankbaarheid en blijdschap tonen, zelfs niet wanneer hun iets goeds overkomt? Die op alles en iedereen fouten vinden? Die positieve ervaringen altijd als vanzelfsprekend van de hand wijzen en altijd wel iets vinden om over te mopperen, zelfs als het om aangename ervaringen gaat?

Ondankbaarheid vertroebelt het zicht op positieve dingen.

Wat is er zo onaangenaam aan deze houding? Als je niet bereid bent om iets positiefs te halen uit de inzet van je medewerkers zullen je waarnemingen gericht zijn op negatieve punten. Die zullen je aandacht volledig in beslag nemen. Wat nog negatiever is, is het feit dat het iedereen in de omgeving dreigt te besmet met een ondankbare houding. De motivatie van de medewerkers zal afnemen en sommigen zullen echt met tegenzin beginnen werken.

Meer teksten om te bedanken voor de inzet

Hier zijn verschillende teksten en spreuken die je kunt gebruiken om iemand te bedanken voor zijn of haar inzet, met name op het werk:

 1. Algemene Dank voor Inzet: Dank je wel voor je onvermoeibare inzet. Jouw harde werk en toewijding zijn werkelijk bewonderenswaardig.
 2. Waardering voor Professionaliteit: Mijn oprechte waardering voor de professionaliteit en toewijding die je toont. Je bent een waardevolle aanwinst voor het team.
 3. Dank voor Inzet en Doorzettingsvermogen: Bedankt voor je inzet en doorzettingsvermogen. Jouw vastberadenheid is een inspiratie voor ons allen.
 4. Een Groot Dankjewel: Een groot dankjewel voor je niet-aflatende inzet. Het maakt echt een verschil in de resultaten van ons team.
 5. Bedankt voor de Toewijding: Dank je wel voor je toewijding aan het werk. Jouw inzet draagt bij aan het succes van het hele team.
 6. Dank voor de Uitstekende Prestaties: Bedankt voor je uitstekende prestaties. Jouw toewijding en professionaliteit vallen op en worden gewaardeerd.
 7. Waardering voor de Extra Mijl: Mijn oprechte waardering voor het gaan van de extra mijl. Jouw inzet overstijgt alle verwachtingen.
 8. Dank voor het Leiderschap: Bedankt voor je leiderschap en inzet. Je zet de toon voor succes in ons team.
 9. Een Speciaal Dankwoord: Een speciaal dankwoord voor jouw niet aflatende inzet. Het wordt opgemerkt en gewaardeerd.
 10. Waardering voor de Positieve Houding: Dank je wel voor je positieve houding en toewijding. Het maakt de werkomgeving aangenamer.
 11. Bedankt voor de Toewijding aan Kwaliteit: Bedankt voor je toewijding aan kwaliteit. Jouw streven naar uitmuntendheid draagt bij aan het succes van ons werk.
 12. Dank voor de Inspiratie: Bedankt voor het inspireren van anderen met je toewijding en inzet. Je bent een rolmodel voor ons allemaal.
 13. Waardering voor de Harde Werk: Mijn diepste waardering voor al het harde werk dat je doet. Je bent een onmisbare kracht in ons team.
 14. Dank voor de Betrouwbaarheid: Bedankt voor je betrouwbaarheid en consistentie. We kunnen altijd op je rekenen.
 15. Een Warm Dankwoord voor de Inzet: Met een warm hart wil ik je bedanken voor je voortdurende inzet. Jouw toewijding maakt het verschil.
 16. Bedankt voor de Toewijding aan Doelen: Dank je wel voor je toewijding aan het bereiken van onze gezamenlijke doelen. Samen zijn we sterker.
 17. Dank voor de Samenwerking: Bedankt voor je inzet en samenwerking. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde voor ons succes.
 18. Waardering voor de Inzet in Moeilijke Tijden: Mijn diepe waardering voor je inzet, vooral in moeilijke tijden. Je vastberadenheid inspireert ons allen.
 19. Dank voor de Innovatieve Inbreng: Bedankt voor je innovatieve inbreng en toewijding aan voortdurende verbetering. Het wordt zeer gewaardeerd.
 20. Waardering voor de Toewijding aan Groei: Dank je wel voor je voortdurende toewijding aan persoonlijke en professionele groei. Het maakt ons team sterker.

Het uiten van dankbaarheid voor iemands inzet toont erkenning en waardeert de bijdragen die de persoon heeft geleverd. Het versterkt ook de teamgeest en motiveert anderen om ook hun best te doen.

Meer: