Bedankt gedichten

In het leven komen wij verschillende situaties tegen, op het werk, bij familie of vrienden, waarin wij hen moeten bedanken voor alles wat zij voor ons hebben gedaan of nog doen. En dan kunnen velen van ons niet de juiste woorden vinden om zich goed uit te drukken. Hoewel we dankbaar willen zijn, werkt ons verstand niet snel en stromen de woorden niet. Daarom hebben wij een aantal zinnen samengesteld die gebruikt kunnen worden in alle situaties waarin we dankbaar moeten zijn en niet weten hoe we dat moeten doen. Bekijk hieronder de bedankt gedichten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten:
Bedankt teksten en meer
Alle teksten
Schrijftips
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 
Bedankt gedichten
Bron: Greetz

6x bedankt gedichten

1. Een speciale vriend bedanken

Met jou heb ik geleerd dat een vriend hebben veel meer is dan iemand hebben om het leven mee te delen op speciale momenten. Ik heb geleerd wat medeplichtigheid werkelijk betekent en ik heb geleerd wat oprechte liefde is. Er zijn geen woorden die kunnen uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor jouw aanwezigheid in mijn leven. Dank je voor alles, mijn vriend!

2. Bedanken voor een ervaring

Het zijn bijzondere momenten waar we dankbaar voor moeten zijn. Ik steek mijn handen in de lucht en roep “dank je zeer” omdat ik zo’n bevredigende en prachtige ervaring heb beleefd. Dit zijn de momenten die we voor de rest van ons leven moeten koesteren en die altijd een glimlach op ons gezicht zullen toveren. Daar zal ik eeuwig dankbaar voor zijn.

3. Bedank je vriendje maar

Naast een goede vriend, ben je mijn handlanger en een metgezel voor alle uren. Ik dank je dagelijks dat ik je in mijn leven heb. Onze ontmoeting was een geschenk dat het universum me gaf. Ik ben heel dankbaar voor de tijd en de liefde die je aan onze relatie en aan mij besteedt. Ik hoop dat onze liefde eeuwig zal duren en dat ik je altijd kan tonen hoe gelukkig ik ben dat ik je aan mijn zijde heb.

4. Het begin van een lange wandeling

Wanneer alles te donker leek en niemand met een vriendelijk woord kwam, kwam jij langs en gaf mij je vriendelijke schouder, zodat ik kon rusten en ontspannen in jouw aanwezigheid. Ik moet je uit de grond van mijn hart bedanken omdat je me hielp toen niemand anders dat deed, toen de hoop me volledig in de steek had gelaten. Heel erg bedankt voor alles! Moge onze vriendschap slechts het begin zijn van een mooi verhaal!

Gedicht kaart bedankt
Bron: Greetz.nl

5. Oneindige redenen

Het leven geeft me eindeloos veel redenen om dankbaar te zijn. Ik ben dankbaar voor elke zonnige morgen die nieuwe kansen biedt om gelukkig te zijn. Ik ben dankbaar voor elke verlichte persoon die mijn pad kruist en ik ben nog dankbaarder dat ik geleerd heb elk moment van het leven te waarderen. Het leven geeft ons altijd duizenden redenen om dankbaar te zijn, het enige wat we moeten doen is ze allemaal leren zien.

6. Een vriend bedanken

Het leven heeft me niet alleen gezegend met een nieuwe cyclus, maar ook met lieve mensen die om me geven. Ik ben dankbaar voor alle herinneringen en berichten die ik op deze verjaardag heb ontvangen. Het is heerlijk om momenten van vreugde te delen met hen die ons het beste toewensen. Hartelijk dank dat je een paar seconden van jouw dag heeft genomen om mij ‘Happy Birthday’ te wensen. Je bent geweldig.

Bedankt gedichten zijn er in allerlei soorten en maten voor verschillende gelegenheden en personen. Wil je zelf een mooie bedankt gedicht toevoegen aan deze pagina? Reageer dan hieronder.

Meer pagina’s: