Bedankt voor alles

Dankbaarheid is een belangrijk aspect in ons leven, niet alleen is het nodig om goede intermenselijke relaties te onderhouden, maar ook om op een veel evenwichtiger manier in het leven te staan. Wanneer iemand ons een dienst bewijst of ons helpt in het leven, moeten wij die mensen bedanken die er altijd voor ons zijn geweest op de momenten dat wij hen nodig hadden. En om je te helpen, hebben wij de volgende lijst opgesteld met boodschappen en korte zinnen van dankbaarheid. Bekijk hieronder de bedankt voor alles teksten, bijvoorbeeld voor op een kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten:
Bedankt teksten en meer
Alle teksten
Schrijftips
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 
Bedankt voor alles
Bron: Greetz

Bedankt voor alles teksten

Ik ben zo dankbaar dat ik je aan mijn zijde heb, dat ik mijn dankbaarheid alleen met deze woorden kan uitdrukken. Je bent de beste vriend die iemand ooit zou kunnen dromen te hebben. Heel erg bedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan en nog gaat doen.

Het leven zal me niet genoeg zijn om je te bedanken voor alles wat je voor me gedaan hebt. Dank je dat je me nooit in de steek hebt gelaten, dank je voor jouw goede raad en jouw steun. Je bent de beste vriend in de wereld.

Mijn dankbaarheid jegens je is niet uit te drukken, niet met woorden te beschrijven of te vergelijken. Dus ik kan je alleen maar zeggen dat uit de grond van mijn hart, de dankbaarheid voor jou oneindig is. Je bent als een broer voor me, bedankt dat je me nooit in de steek hebt gelaten.

Als ik een lijst zou moeten maken om je te bedanken voor alles wat je voor me doet, zou deze lijst eindeloos zijn. Dus, ik vat samen door je te bedanken voor jouw waardevolle vriendschap. Met onze goede en slechte tijden, ik hou heel veel van je, vriend van mijn hart.

Jouw vriendschap is voor mij van grote waarde, ik bewonder je zeer en ik dank God dat Hij zo’n bijzonder iemand als je op mijn pad heeft gebracht.

Bedankt voor alles kaartje
Bron: Greetz

Meer teksten om te bedanken voor alles

Je hebt me veel redenen gegeven om je dankbaar te zijn. Jij bent echt degene die klaar staat om iedereen te helpen in elke situatie. Ik kan je niet genoeg bedanken. Dank je voor alles!

Het is moeilijk onder woorden te brengen wat ik voor je voel. Dit is noch het begin, noch het einde. De liefde die ik voor jou heb, is dezelfde liefde die jij voor mij hebt. Dank je voor jouw aanwezigheid!

Het is een voorrecht als we zulke geweldige mensen als jij aan onze zijde hebben. Ik kan je nooit genoeg bedanken voor de steun die je me hebt gegeven in een tijd dat ik het zo nodig had.

Lieve vriend, ik weet niet hoe ik het belang van jou in mijn leven moet beschrijven, maar ik wil je bedanken voor elke lach, elke traan, elke knuffel en genegenheid. Ik hou van je.

Ik wil je bedanken voor de aandacht, de zorg en het geduld dat je met me hebt gehad. Een goede vriend is degene die bij je is in moeilijke momenten en in grote nood!

Jouw aandacht is een geschenk geweest, een grote hulp, en daarvoor voel ik me gezegend. Ik dank je voor het geven van jouw tijd en jouw vriendschap.

Meer: