Foutje bedankt

Een dankbetuiging is goed voor zowel de ontvanger als de verzender. Immers, hoe meer je dank je wel zegt, hoe meer goede dingen er gebeuren. Vergeet daarom niet een bedankje te sturen naar iedereen die jouw dankbaarheid verdient. Het is immers van essentieel belang dat wij weten hoe wij het belang moeten erkennen van de mensen die ons helpen en steunen zonder er iets voor terug te vragen. Bekijk hieronder de foutje bedankt teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten:
Bedankt teksten en meer
Alle teksten
Schrijftips
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 
Foutje bedankt kaart
Bron: Greetz

Foutje bedankt teksten voor bijvoorbeeld op een kaartje

De fase die ik onlangs doormaakte was moeilijk, zeer gecompliceerd om te overwinnen. Maar ik heb het kunnen omdraaien met de steun van iedereen. Anders, weet ik dat ik het niet zou kunnen. Bedankt dat je me helpt te glimlachen en het leven op een andere manier te zien!

God is heel goed en brengt prachtige mensen op ons pad. Je hebt me zo veel geholpen en ik ben je enorm dankbaar voor je leven.

Soms hebben we het geluk bijzondere mensen in het leven te ontmoeten. Zij zijn als engelen aanwezig op alle momenten, ook wanneer we verdrietig zijn, wanneer we alleen maar een knuffel en troostende woorden nodig hebben. Ik dank je voor jouw onvoorwaardelijke vriendschap. Wat er ook gebeurt, je zult altijd een unieke plaats in mijn hart hebben.

De omstandigheden in het leven zijn niet altijd de meest gunstige, maar juist wanneer wij ons verloren voelen, erkennen wij de waarde van vriendschap. Ik heb de laatste tijd moeilijke tijden doorgemaakt, maar ik kan je verzekeren dat ik me nooit hulpeloos heb gevoeld. Ik dank jullie allemaal hartelijk voor jullie bestaan en dat jullie mij een gelukkiger mens hebben gemaakt!

Het zijn momenten als deze die ons laten zien hoe sterk we moeten zijn tegenover de tegenslagen van het leven. Maar het zou onmogelijk zijn al deze pijn te dragen zonder de steun van mensen die ons nooit in de steek laten. Dank je voor alles.

Dankjewel kaart
Bron: Greetz

Meer teksten om te bedanken

Ik wil iedereen bedanken voor de waardevolle woorden van moed en ook voor de gebaren van genegenheid die ik heb ontvangen en nog steeds ontvang. Het is omdat ik jou aan mijn zijde heb dat ik weet dat ik nooit zal opgeven, ondanks het verdriet.

Ik heb alle redenen van de wereld om jullie te bedanken, lieve ouders, want behalve dat jullie mij het leven hebben geschonken, hebben jullie beiden mij dag na dag terzijde gestaan. Mij werd geleerd dat ons pad uit uitdagingen bestaat en dat het niet gemakkelijk is die te overwinnen, maar ik heb mij nooit alleen gevoeld, hoe moeilijk ook. Dit is mijn oprechte dank voor het zijn van ouders en bovenal vrienden. Ik hou zoveel van jullie!

Jij maakt mijn leven de moeite waard. Het is heel zeldzaam om iemand als jij te vinden, iemand die me beter kan laten voelen, zonder een woord te hoeven zeggen. Een glimlach van jou is genoeg om mijn dag op te vrolijken, om mijn hart te vullen met hoop.

Er zijn momenten waarop het leven alle betekenis lijkt te verliezen, en nu besef ik hoe moeilijk het is om de dood van een speciaal iemand onder ogen te zien. Maar het is ook op die momenten van pijn en angst dat we beseffen hoe belangrijk het is om vrienden aan onze zijde te hebben. Ik wil je bedanken voor de steun, de gebaren en de woorden die mijn hart troostten in deze zeer schrijnende fase. Je maakt mijn pijn minder kwellend.

Een foutje bedankt tekst toevoegen kan hieronder.

Meer: