Bedankt voor de fijne samenwerking

Soms breng je meer tijd door met je collega’s dan met je eigen familie en werk je een leven lang samen aan je bureau naast elkaar of arm in arm langs de lopende band; dankbetuigingen voor het einde van de samenwerking zijn een manier om je dankbaarheid uit te drukken tegenover hen die belangrijk zijn geweest in je leven en die vele momenten hebben gedeeld, misschien zelfs gespannen momenten, maar die nooit afbreuk hebben gedaan aan de goede samenwerking. Bekijk hieronder de bedankt voor de fijne samenwerking teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten:
Bedankt teksten en meer
Alle teksten
Schrijftips
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

 • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen

Bedankt voor de fijne samenwerking
Bron: Greetz

Bedankt voor de fijne samenwerking teksten voor op een kaartje

Verschillende gelegenheden om je dankbaarheid uit te drukken

 • Zinnen van dank voor het einde van de samenwerking bij het ontslag van een collega.
 • Iemand bedanken die een nieuwe baan heeft.
 • Zinnen waarin wordt bedankt voor de samenwerking bij de pensionering van een collega.
 • Teksten van iemand die ontslag neemt
 • Het is goed om degenen die na je ontslag blijven te bedanken voor wat ze in de werkomgeving hebben gedaan en wat belangrijk is geweest voor je professionele groei.

En dan nu de teksten om te bedanken voor de prettige samenwerking

Beste collega’s, ik ga weg, maar ik zal jullie altijd in mijn hart meedragen.

Weggaan is een beetje als sterven, ik verlaat jullie met droefheid in mijn hart, maar het is goed dat ik nieuwe wegen insla, jullie zijn belangrijk geweest voor mijn professionele groei; een dikke knuffel voor iedereen.

Vrienden, collega’s… de tijd die ik hier heb doorgebracht is prachtig geweest… maar de tijd is gekomen om aan een nieuwe reis te beginnen; je herinnering zal onuitwisbaar zijn.

Je bekwaamheid, professionaliteit, vriendelijkheid….. Ik zal alles aan je missen; je zult altijd een belangrijke plaats in mijn leven innemen.

Bedankt voor de samenwerking
Bron: Greetz

Een tekst voor iemand die een nieuwe baan heeft

Als collega’s vertrekken omdat ze een nieuwe baan hebben gevonden, is het goed hen het beste te wensen en vooral te bedanken voor wat ze in de werkomgeving hebben gedaan.

 • Mijn welgemeende felicitaties voor de nieuwe baan, inzet en professionaliteit stellen je in staat elk resultaat te bereiken en je hebt het bereikt met dit nieuwe doel; ik wens je het allerbeste.
 • Ik wens je veel voldoening in je nieuwe beroepsleven, alles wat ik op het werk bereikt heb, heb ik aan je te danken. Je bent een geweldige collega en een geweldige leraar geweest.
 • De expertise en ervaring die je hebt gedeeld heeft me geholpen te worden wie ik ben, je bent een geweldige collega geweest. Ik wens je veel succes.
 • Ik wens je het allerbeste. Waar je ook heen gaat, verander nooit je vrolijkheid en professionaliteit.
 • Je had het vermogen om het kantoor als een thuis te laten voelen, terwijl je tegelijkertijd professioneel bleef. Gefeliciteerd met je nieuwe baan.

Bedanking bij pensionering

Zinnen van dank voor het einde van de samenwerking bij pensionering kunnen als volgt geformuleerd worden:

 • Hallo, beste vriend, de tijd is gekomen om de wereld rond te reizen en te ontspannen; ik wens je het beste en verander vooral nooit je geest. Ik zal je missen.
 • Ik dank je voor de beschikbaarheid, de efficiëntie, de vriendelijkheid en het professionalisme die je in al die jaren steeds hebt getoond; he verdient het beste, de beste wensen voor je nieuw avontuur.
 • Je was een geweldige reisgezel, je had het vermogen om het kantoor als een thuis te laten voelen, terwijl je tegelijkertijd professioneel bleef. Gefeliciteerd met je pensioen en je welverdiende rust.
 • Beste collega, gefeliciteerd met de mijlpaal; het zal hier niet hetzelfde zijn zonder jou, maar we zijn blij dat je nu kunt doen wat je het liefste doet …
 • Bedankt voor de tijd die we samen hebben doorgebracht, voor de lach, de babbels en de koffiepauzes, maar bovenal bedankt voor je grote professionaliteit. Pensioen is een doel dat je hebt verdiend, leef het met alle intensiteit die je kunt en vergeet ons niet.

Bedankt voor de samenwerking

Heb je een goeie samenwerking achter de rug? Dan is het gepast om na een succesvolle samenwerking de deelnemende partijen te bedanken. Weet je niet goed op welke manier je iemand moet bedanken voor de samenwerking? Of hoe je jouw woorden het beste kunt formuleren? Hier lees je een aantal voorbeeldzinnen die je kunt utiliseren om iemand of een bedrijf te bedanken voor de goede of fijne samenwerking.

Een persoon bedanken voor de goede samenwerking

Heb je met een medestudent een onderzoek geschreven of heb je samen met een collega hard gewerkt aan een project? Dan is het aan het einde van het project belangrijk om de samenwerking goed af te sluiten. Dit doe je natuurlijk met een bedankje voor de samenwerking. Dit zijn een aantal voorbeelden van zinnen die je kunt gebruiken om te bedanken:

“Bedankt voor de fijne tijd dat we samen hebben gewerkt. Ik heb het niet alleen veel plezier gehad van de samenwerking, maar het heeft ook ontzettend goed geholpen. Ik ben trots op onze prestaties en wil je bedanken voor de samenwerking.”

“Wat ben ik blij dat de tijd van het harde werken op zit. Bedankt voor de fijne samenwerking, waardoor project zo voorspoedig mogelijk kon worden gerealiseerd.”

“Ik heb genoten van de samenwerking en wil je dus bij deze ook zeer bedanken voor de fijne tijd die we samen hebben gehad op het werk.”

“Het was een zeer een spannende tijd en ik wil je bedanken voor je rust, vertrouwen en inzet. Dankzij onze zeer fijne samenwerking hebben we alles tot een goed resultaat kunnen brengen. Bedankt voor al je moeite en wellicht tot de volgende samenwerking.”

Een bedrijf bedanken voor de samenwerking

Heb je een goede ervaring met de samenwerking met een bedrijf? Dan is het ook belangrijk om jouw waardering aan het bedrijf te uiten. Hier lees je zinnen die je kunt gebruiken om als particulier of ondernemer een bedrijf te bedanken voor de samenwerking.

“Bedankt voor de professionele samenwerking tussen ons team en jullie bedrijf.”

“Dankzij jullie expertise, kennis en ervaring is het project extra snel tot stand gekomen. Ik wil jullie dan ook hartelijk bedanken voor de goede inzet en het geweldige resultaat. Ik heb genoten van de samenwerking en hoop wellicht op een volgend project samen in de toekomst.”

“Ik kijk met een goed gevoel terug op de samenwerking. Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de professionele inzet van jullie bedrijf en natuurlijk voor het geweldige eindresultaat.”

“Het was een mooie tijd om met jullie samen te werken. Ik wil jullie niet alleen bedanken voor de behaalde resultaten, maar ook voor de professionele samenwerking.”

“ Samenwerken is niet altijd eenvoudig. Ik wil jullie daarom dan zeker ook ontzettend bedanken dat deze samenwerking tussen onze bedrijven zo goed is verlopen.”

Wanneer twee mensen, twee bedrijven of twee teams samenwerken, kan dit best even aanpassen zijn. Het is dan ook erg belangrijk om een positieve werkervaring te stimuleren. Dit doe je ook door de voor samenwerking te bedanken, wanneer deze samenwerking voorspoedig verloopt. Dit kun je natuurlijk uit door iemand bedanken middels een mooie en toepasselijke tekst.

Meer teksten voor de fijne samenwerking

hier zijn verschillende teksten en spreuken die je kunt gebruiken om iemand te bedanken voor de fijne samenwerking:

 1. Algemene Dank voor Samenwerking: Dank je wel voor de fijne samenwerking! Jouw inzet en toewijding hebben onze projecten naar nieuwe hoogten getild.
 2. Waardering voor Teamspirit: Bedankt voor de geweldige teamspirit en de fijne samenwerking. Samen bereiken we meer!
 3. Dank voor de Professionele Samenwerking: Mijn oprechte dank voor de professionele samenwerking. Het is een waar genoegen om met iemand van jouw kaliber te werken.
 4. Een Groot Dankjewel: Een groot dankjewel voor de fijne samenwerking. Jouw inbreng is van onschatbare waarde.
 5. Bedankt voor de Efficiënte Samenwerking: Bedankt voor de efficiënte samenwerking en het vlotte verloop van onze projecten. Het is een genoegen om met jou samen te werken.
 6. Dank voor de Positieve Energien: Dank je wel voor de positieve energie die je brengt naar onze samenwerking. Het maakt elke werkdag aangenamer.
 7. Waardering voor Creatieve Samenwerking: Bedankt voor de creatieve samenwerking. Jouw ideeën hebben onze projecten verrijkt en verfrist.
 8. Dank voor de Inspiratie: Jouw enthousiasme en inspiratie hebben de samenwerking naar nieuwe hoogten gebracht. Bedankt voor de creatieve vonk!
 9. Een Warm Dankwoord voor de Samenwerking: Met een warm hart wil ik je bedanken voor de fijne samenwerking. Jouw toewijding is bewonderenswaardig.
 10. Waardering voor Samenwerking op Maat: Dank je wel voor de samenwerking op maat. Jouw flexibiliteit maakt het mogelijk om effectief en efficiënt samen te werken.
 11. Bedankt voor de Positieve Bijdrage: Bedankt voor jouw positieve bijdrage aan onze projecten. Samen maken we echt het verschil.
 12. Dank voor de Betrouwbare Samenwerking: Dank je wel voor de betrouwbare samenwerking. Jouw consistentie en betrokkenheid zijn van onschatbare waarde.
 13. Waardering voor de Collegialiteit: Bedankt voor de collegialiteit en het delen van kennis. Het is een voorrecht om met jou te mogen werken.
 14. Dank voor de Leerzame Samenwerking: Bedankt voor de leerzame samenwerking. Ik waardeer de kansen om van jou te leren en samen te groeien.
 15. Een Speciaal Dankwoord voor de Samenwerking: Een speciaal dankwoord voor de fijne samenwerking. Jouw toewijding aan succes is bewonderenswaardig.
 16. Dank voor de Ondersteuning: Dank je wel voor de fijne samenwerking en de ondersteuning die je biedt. Samen staan we sterk.
 17. Waardering voor de Toewijding: Bedankt voor jouw toewijding aan het team en de succesvolle samenwerking. Het is een genoegen om met jou samen te werken.
 18. Dank voor de Constructieve Inbreng: Bedankt voor de constructieve inbreng en de waardevolle bijdragen aan ons team. Jouw ideeën maken echt het verschil.
 19. Een Oprecht Bedankje voor de Samenwerking: Een oprecht bedankje voor de fijne samenwerking. Ik waardeer jouw professionaliteit en vriendelijkheid.
 20. Waardering voor de Samenwerking op Alle Fronten: Bedankt voor de geweldige samenwerking op alle fronten. Samen bereiken we successen waar we trots op kunnen zijn.

Het uiten van dankbaarheid voor de fijne samenwerking versterkt de teamgeest en bevordert een positieve werkomgeving. Het laat zien dat je de inzet en bijdragen van je collega op waarde schat.

Meer: