Super bedankt

Een woord van dank is een daad die het geloof dat in de mensen bestaat wakker maakt. Bovendien is het een fundamenteel onderdeel van het tonen van waardering voor de ontvangen hulp in een moeilijk moment. Bekijk hieronder enkele opties voor berichten om die speciale hulp te bedanken, de super bedankt teksten voor bijvoorbeeld op een kaart.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten:
Bedankt teksten en meer
Alle teksten
Schrijftips
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

 • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 
Super bedankt
Bron: Greetz

Super bedankt teksten

Het is fundamenteel te weten dat ik op jouw hulp kan rekenen wanneer alles verloren lijkt. Dank je zeer en moge God je alle zegeningen teruggeven.

 

Al de moeite die je voor me gedaan hebt, zal zeker beloond worden. Hartelijk dank en reken altijd op me voor wat je nodig hebt.

 

Op het moeilijkste moment van mijn leven kon ik zien hoezeer ik op je kan rekenen en hoe jouw aanwezigheid in alle opzichten van fundamenteel belang is. Ik dank God en jou dat je me hebt genezen.

 

Zonder jullie steun zou ik dit verdriet niet te boven zijn gekomen. Je woorden troosten me. Ik ben je erg dankbaar voor alles wat je voor me gedaan hebt, ik zal het nooit vergeten.

Super bedankt kaart
Bron: Greetz

Meer super bedankt zinnen voor bijvoorbeeld op een bedankkaart

 • Ik dank iedereen voor hun troostende woorden. De moeilijke momenten die ik heb doorgemaakt, hebben me doen beseffen wat echt belangrijk is, en niets is belangrijker dan familie en vrienden.
 • De vriendschap en genegenheid die jullie voor mij betoond hebben, zijn voor mij van essentieel belang geweest om deze moeilijke fase door te komen. Nogmaals, ik dank je allen.
 • Ik kan niet anders dan je bedanken voor de mooie boodschap die je me stuurde. Het is een hele troost te weten dat er iemand is die zoveel om me geeft. Ik leef intens, dag per dag, met de zekerheid dat ik de steun heb van degenen die om mij geven.
 • Ik moet je bedanken voor het sturen van jouw vriendelijke woorden. Wanneer wij een teleurstelling moeten verwerken, helpt het te weten dat wij niet alleen zijn en dat er mensen zijn die om ons geven.
 • Jouw onbaatzuchtig gebaar deed me beseffen dat er nog goede mensen in de wereld zijn en gaf me hoop op betere tijden. Mijn oprechte dankbaarheid en moge God je altijd beschermen en bewaren.
 • In deze moeilijke tijd wil ik je bedanken voor de bemoedigende berichten die ik heb ontvangen en die mij zeer hebben getroost. De vriendschap en genegenheid waarmee je de berichten hebt geschreven, hebben mij bemoedigd en geholpen in het genezingsproces. Ik dank je nogmaals voor de steun die ik in deze zeer moeilijke tijd heb gekregen.
 • In het leven worden we met vele uitdagingen geconfronteerd en soms geven moeilijkheden ons het gevoel dat we het opgeven. Maar wanneer er een echte vriend in de buurt is, hebben we een belangrijke kracht om ons te steunen en wordt alles gemakkelijker. Ik wil je heel erg bedanken dat je de stem bent die me op de been houdt, de hulp die me niet laat vallen en het licht dat me in staat stelt te geloven. Een vriend als jij hebben is de zegen die ik altijd wilde. Dank je, voor alles!
 • Dank je allen voor jouw troostende woorden in deze zeer uitdagende tijd die ik doormaak. De vriendelijke woorden die je aan mij hebt gewijd, waren als sterren die mij geleid hebben, zodat ik uit de duisternis kon komen waarin ik mij bevond.

Zelf een super bedankt tekst toevoegen aan deze pagina? Vul dan hieronder de tekst in.

Meer: