Bedankt spreuken

Dankbaarheid is een gevoel dat we te allen tijde moeten cultiveren. In gelukkige tijden komt het vanzelf, maar in moeilijke en droevige tijden moeten we iets harder werken om het te vinden. Dankbaar zijn is begrijpen dat het leven een goddelijk geschenk is. Het is de zegeningen en ook de hindernissen met een open hart aanvaarden, wetende dat Gods tijd niet altijd onze tijd is. Ken onderstaande mooie berichten om te danken voor de ontvangen zegeningen! Bekijk de mooiste bedankt spreuken voor bijvoorbeeld op een kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten:
Bedankt teksten en meer
Alle teksten
Schrijftips
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

 • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen

Spreuken bedankt
Bron: Greetz

11x bedankt spreuken

Toen we elkaar ontmoetten, was het niet alleen de vereniging van twee mensen. Maar eerder de zekerheid dat ik altijd op iemand kan rekenen, zelfs in de moeilijkste momenten. Dank je dat je mijn steunpilaar was toen ik het het meest nodig had.

Ik kan je alleen maar bedanken voor alle moeite en toewijding die je hebt gedaan om mij beter te maken. Ik hoop dat ik je kan helpen groeien op dezelfde manier als jij mij helpt groeien.

Een speciaal iemand komt niet altijd langs. Jij bent een van hen en dat geeft me alle steun in de meest ingewikkelde situaties. Ik dank je dat je in mijn leven bent en me nooit hebt opgegeven.

De hulp van een bijzonder iemand als je doet mij alleen nog maar meer geloven in liefde, solidariteit en eenheid zonder belangen. Bedankt dat je me altijd hebt geholpen en me hebt laten zien dat de wereld een prachtige plek is.

Dankbaarheid. Dat is het woord dat ik het meest tegen je kan zeggen. Ik ben dankbaar voor alle hulp die je me hebt gegeven en voor het feit dat je elke dag aan mijn zijde staat. Moge je altijd zo’n speciaal en zorgzaam persoon blijven.

Jouw aandacht was van fundamenteel belang voor de uitstekende keuzes die ik maakte. Hartelijk dank en moge ik je op een dag kunnen terugbetalen.

Bedankt spreuken
Bron: Greetz

Meer spreuken om te bedanken voor bijvoorbeeld op een kaartje

Zonder jouw aandacht en toewijding in het begrijpen van de situatie waarin ik me bevond, zou ik nooit in staat zijn geweest om dingen te veranderen. Ik ben blij dat ik een schouder heb om op uit te huilen en ik dank je dat je er altijd voor me bent.

De aandacht die je aan mijn problemen schonk, toonde mij hoe je iemand bent die niets terug verwacht, maar wel solidariteit cultiveert. Ik heb niet genoeg woorden om te laten zien hoe dankbaar ik ben.

In elk gebaar van genegenheid dat je me geeft, voel ik ware liefde. Bedankt dat je in mijn leven bent en altijd zo zorgzaam. Jouw vriendschap maakt me nog sterker.

Echte genegenheid is tegenwoordig bijna niet meer te zien. Maar, jij bent altijd in staat geweest mij dat te geven. Ik moet je bedanken en zeggen dat mijn genegenheid ook voor je het grootst is.

Jij bent de persoon die me genegenheid gaf toen iedereen dacht dat ik loog. Ik kan op geen enkele manier verwoorden hoe belangrijk dat is. Maar ik stuur dit bericht toch om ook de genegenheid te tonen die ik voor je voel en om je te laten weten hoe belangrijk je houding was.

Meer spreuken om te bedanken

Hier zijn diverse teksten en spreuken die je kunt gebruiken om iemand te bedanken, afhankelijk van de context en de relatie:

 1. Eenvoudige Dankbaarheid: Dank je wel voor je vriendelijkheid en steun. Jouw gebaar heeft mijn dag opgefleurd.
 2. Diepe Waardering: Mijn oprechte dankbaarheid voor jouw onvoorwaardelijke steun. Jouw aanwezigheid maakt het leven mooier.
 3. Een Wereld van Dank: Dank je wel voor het creëren van een wereld van verschil in mijn leven. Jouw bijdrage wordt enorm gewaardeerd.
 4. Vriendschap Bedanken: In elke lach, in elk gedeeld moment, dank ik je voor de waardevolle vriendschap die we delen.
 5. Bedankt voor de Hulp: Jouw hulp heeft een last van mijn schouders genomen. Bedankt voor je tijd en moeite.
 6. Een Simpel Bedankje: Een klein gebaar, een groot verschil. Bedankt voor de eenvoudige vriendelijkheid die je hebt getoond.
 7. Waardering op het Werk: Dank je wel voor je toewijding op het werk. Jouw inzet wordt niet onopgemerkt gelaten.
 8. Dank je voor de Inspiratie: Bedankt voor het zijn van een inspiratiebron. Jouw woorden en daden hebben mijn perspectief veranderd.
 9. Voor de Lach: Een speciale dank voor de lach die je altijd weet te brengen. Je maakt het leven lichter.
 10. Bedankt voor het Luisteren: Dank je wel voor het luisterende oor. Het betekent meer dan woorden kunnen uitdrukken.
 11. Voor de Ondersteuning: In tijden van nood, bedank ik je voor je onvoorwaardelijke steun. Je bent een rots in mijn leven.
 12. Bedankt voor het Begrip: Dank je wel voor het begrip in moeilijke tijden. Je hebt een verschil gemaakt met je compassie.
 13. Een Hartelijk Dankwoord: Met een hart vol dankbaarheid, zeg ik bedankt. Jouw vriendelijkheid is als een stralende zon.
 14. Bedankt voor de Liefde: Voor de liefde die je hebt gedeeld, voor de warmte in je woorden, dank ik je uit de grond van mijn hart.
 15. Een Speciaal Bedankje: Speciale dank voor de extra mijl die je hebt genomen. Jouw inzet is opgemerkt en wordt gewaardeerd.
 16. Dank je voor de Gastvrijheid: Bedankt voor de warme gastvrijheid. Je hebt van mijn bezoek een onvergetelijke ervaring gemaakt.
 17. Een Dankbaar Gebaar: Soms zegt een gebaar meer dan woorden. Bedankt voor het betekenisvolle gebaar dat je hebt gemaakt.
 18. Bedankt voor de Inspiratie: Dank je wel voor de inspiratie die je me hebt gegeven. Jouw doorzettingsvermogen motiveert me om ook te groeien.
 19. Voor de Liefdevolle Zorg: Bedankt voor de liefdevolle zorg en aandacht. Jouw zorgzaamheid heeft een diepe indruk op me gemaakt.
 20. Dankbaar voor Jullie Allemaal: Een grote dank aan iedereen die deel uitmaakt van mijn leven. Jullie maken het speciaal.

Onthoud dat een oprechte dankbetuiging het gebaar nog waardevoller maakt. Of het nu gaat om een klein gebaar of een grotere inspanning, het uiten van dankbaarheid versterkt relaties en creëert een sfeer van wederzijdse waardering.

Meer teksten: