Bedankt voor de felicitaties

Je verjaardag is aangebroken, samen met een heleboel felicitaties op Facebook, WhatsApp, Instagram en andere sociale netwerken. Nu is het tijd om iedereen te bedanken voor de felicitaties, en geniet ervan om je meest liefdevolle kant in de praktijk te brengen! Bekijk hieronder enkele dankbetuigingen voor ieders genegenheid! Kies een mooie bedankt voor de felicitaties tekst uit om iemand te bedanken.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten:
Bedankt teksten en meer
Alle teksten
Schrijftips
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 
Bedankt voor de felicitaties
Bron: Greetz

Bedankt voor de felicitaties

Ik dank ieder van jullie die me een gelukkige verjaardag kwam wensen. Het betekent veel voor me dat jullie eraan gedacht hebben en een minuut van jullie leven genomen hebben om mijn dag gelukkiger te maken. Ik voel me gezegend en gelukkig. Dank je wel!

 

Hallo iedereen! Ik was erg blij om alle verjaardag berichten te lezen die ik kreeg. Ik glimlachte, werd emotioneel, herinnerde me goede tijden en voelde me de hele dag een bijzonder mens. Hartelijk dank dat je in mijn leven bent!

 

Moeilijk uit te drukken hoe geliefd ik me voelde met alle felicitaties die ik kreeg voor mijn verjaardag. Elk woord van genegenheid was een mooi geschenk en ik kan zeggen dat ik dit jaar veel geluk heb gehad! Ik dank iedereen die de tijd nam om me een beetje gelukkiger te maken. Ik hou van jullie allemaal!

 

Lieve woorden, goede herinneringen en de zekerheid dat mijn aanwezigheid belangrijk is in jullie leven. Wat kan ik nog meer vragen als cadeau? Dank je voor alle berichten!

Felicitaties bedankt
Bron: Greetz

Meer teksten om te bedanken voor de felicitaties

Ik ben niet zo goed met woorden, maar ik wil mijn oprechte dankbaarheid betuigen aan iedereen die de tijd heeft genomen om me een gelukkige verjaardag te wensen. Kleine acties maken het verschil en ik ben zo blij dat ik jou in mijn leven heb!

 

Ik dank God voor een nieuw levensjaar en alle vrienden en familie die de tijd hebben genomen om me een gelukkige verjaardag te wensen. Ik voel me gezegend en energiek voor weer een jaar van strijd, prestaties en veel liefde!

 

Mijn dag was alleen perfect omdat ik zij aan zij stond met mensen van wie ik hou en die me echt goed willen. Hartelijk dank aan iedereen die op een of andere manier heeft bijgedragen om van mijn verjaardag een datum te maken die ik nooit zal vergeten!

 

Er is weer een jaar voorbij en ik ben erg dankbaar dat ik zoveel genegenheid heb mogen ontvangen, ik ben er zeker van dat God mij nog een gezegend jaar zal brengen met veel leerpunten. Dank je allen voor de hartelijke berichten!

 

Aan je die jouw hart opende en mij ware woorden en gevoelens toewenste ter viering van mijn verjaardag: dank je dat je het allemaal de moeite waard maakte. Er wacht ons weer een jaar vol vreugde!

 

Dank je voor alle genegenheid die je me in al die jaren hebt gegeven. Het betekent veel voor me! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit mooie bericht te schrijven! Ik wens je al het geluk van de wereld!

 

Op deze verjaardag word ik opnieuw herinnerd aan de overvloedige vreugden die ik van mijn vrienden en familie heb ontvangen, en hoe gezegend ik ben. Dank u, voor alle berichten van genegenheid die ik heb ontvangen.

 

Ik wil iedereen bedanken voor hun aanwezigheid op mijn verjaardag, maar vooral voor de lieve woorden van gelukwensen. Dank je.

Heb je een mooie bedankt voor de felicitaties tekst die je wilt toevoegen aan deze pagina? Reageer dan hieronder door het formulier in te vullen.

Meer: