Dankbaarheid

Als het leven zwaar is, hebben we steun nodig om te lopen. We kunnen het tenslotte niet allemaal alleen en niet iedereen is bereid om ons omhoog te helpen. Dus als iemand dat voor ons doet, verdient hij onze dankbaarheid. Daarom hebben wij de beste dankzinnen voor hulp geselecteerd. Bekijk ze en laat je bewondering blijken!

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten:
Bedankt teksten en meer
Alle teksten
Schrijftips
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 
Dankbaarheid
Bron: Greetz

Dankbaarheid teksten voor op een kaart

Ik wil je bedanken voor de troostende woorden die je aan mij hebt gewijd en voor jouw voortdurende aanwezigheid in de moeilijkste tijd van mijn leven. Jouw steun en vriendschap hielpen mij om de pijn en het verdriet onder ogen te zien op een moment van wanhoop. Bedankt voor je vriendschap toen ik die het meest nodig had.

Ik schrijf deze korte zinnen als een vorm van dank voor de steun die ik heb gekregen. Er waren momenten dat de droefheid die ik voelde me stuurloos maakte. Maar de steun en genegenheid van iedereen werkten als ankers en hielden me in veilige haven.

Ik dank je allen voor jouw woorden in deze moeilijke tijd. Er is geen verdriet dat ons kan neerhalen als we mensen hebben die om ons geven.

Ik heb geen woorden om de dankbaarheid uit te drukken die ik voel voor jouw steun en jouw boodschap op zo’n moeilijk moment in mijn leven. Met dit gebaar laat je zien dat jouw vriendschap oprecht en waarachtig is en op deze momenten is dat het belangrijkst.

Ik wil iedereen bedanken voor de steunbetuigingen die ik heb ontvangen. Ik ben er nog niet in geslaagd om iedereen die zo vriendelijk is geweest mij woorden van steun en kracht te geven, individueel te antwoorden. Daarom wil ik nogmaals mijn oprechte dank betuigen aan iedereen die zijn tijd en steun aan mij heeft gegeven.

Dankbaarheid kaart
Bron: Greetz

Dankbaar zijn – laat het blijken

  • De vele berichten van steun en troost die ik heb ontvangen, hebben me geholpen om weer op te staan en de realiteit onder ogen te zien. Mettertijd zal ik een manier vinden om jullie allemaal te bedanken. Voor nu, mijn dank voor het gebaar van genegenheid.
  • Liefde bestaat niet alleen uit kussen en omhelzingen, ik wil je bedanken voor je aanwezigheid in de beste, maar vooral in de slechtste momenten van mijn leven. Je bent een waardevolle vriend, altijd bezorgd om mijn welzijn, en dat is wat ik het meest waardeer in de relatie die wij hebben.
  • Bedankt dat je me nooit alleen hebt gelaten, zelfs toen ik je bij mijn problemen betrok. Bedankt dat je mijn gedrag tolereert en me accepteert zoals ik ben. Woorden schieten tekort om uit te drukken hoe ik me voel, dus wil ik me aan deze vriendschap vastklampen en nooit van je weglopen.
  • Ik ga door een moeilijke tijd en hoewel ik weet dat ik verder moet, is het niet altijd gemakkelijk. Daarom waren de woorden die je me opdroeg zo belangrijk voor me. Het is dankzij het medeleven en de bezorgdheid van vrienden en familie dat ik de pijn heb kunnen verdragen. Mijn oprechte dank.
  • Ik dank je dat je mijn steun bent in tijden van nood. In het leven heb ik veel obstakels gehad, maar ik ben er altijd in geslaagd ze allemaal te overwinnen. Bedankt dat je me je vriendschap hebt aangeboden op een onvoorwaardelijke manier.

Meer: