Hartstikke bedankt

Een bedankje voor je hulp is altijd welkom om te laten zien hoe belangrijk iemand op jouw reis is geweest. Er kan hulp komen om je te helpen op de universiteit, op school, op het werk, in je privéleven, bij gezondheidskwesties en op zoveel andere plaatsen. Een goed bedankje gaat niet alleen over dank je wel zeggen. Maar het brengt de emotie over van de persoon die het stuurt. Het moet uitzenden dat er echt iets veranderd is door de ontvangen hulp. Zo proberen de volgende zinnen dit gevoel aan te tonen, niet alleen door dankjewel te zeggen, maar door er een grotere betekenis aan te geven. Bekijk hieronder de hartstikke bedankt teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten:
Bedankt teksten en meer
Alle teksten
Schrijftips
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 
Hartstikke bedankt
Bron: Greetz

Hartstikke bedankt teksten

Professioneel succes is alleen mogelijk met een goed team dat je alle aanmoediging en steun geeft om nooit op te geven. Dank je dat je deel uitmaakt van dit geweldige en toegewijde team.

Laat nieuwe uitdagingen komen. Met een team als dit wordt elke uitdaging een nieuw avontuur waarin wij zeker zullen zegevieren en professioneel steeds meer voldoening zullen vinden.

Vriendschap is een kostbaar goed. Dank je dat ik op je kon rekenen in deze zeer moeilijke en onrustige tijd die ik heb doorgemaakt. Jouw aandacht voor onze vriendschap en jouw bereidheid om naar mij te luisteren zijn voor mij van fundamenteel belang om te blijven geloven in een uitweg.

Vriend, dank je dat je me vervult met vreugde en hoop. Je kunt ook op mij rekenen voor de problemen die zich kunnen voordoen. Ik zal je bijstaan waar ik kan en mijn best doen om je altijd zo goed mogelijk te helpen.

Ontzettend bedankt
Bron: Greetz

Meer teksten om hartelijk te bedanken

Jouw vriendschap maakt me elke dag sterker. Ik had nooit gedacht dat vriendschap zo fundamenteel kon zijn voor een mens om in het leven te blijven geloven. Met jou leer ik elke dag hoe belangrijk het is om te luisteren en door iemand gehoord te worden. Dank je dat je me sterker maakt. En weet dat wanneer je steun nodig hebt, ik er ook zal zijn.

 

Ik ben dankbaar voor de steun die je mij vrijwillig en zonder enige verplichting hebt gegeven. Dat is wat een vriendschap sterk maakt voor het leven.

 

Weet dat je een van mijn vestingen bent en een van de fundamenten die mij ondersteunen. Ik ben dankbaar voor alles en ik hoop dat ik op een dag alle steun die je mij hebt gegeven kan terugbetalen.

 

Ik had nooit verwacht dat ik ooit zoveel steun zou krijgen van één persoon. Alleen een echte vriend kan dat doen. Bedankt dat je aan mijn zijde stond in deze moeilijke tijd en me sterker hebt gemaakt.

Ik weet dat je niets terug verwacht voor alle steun die je me geeft. Maar ik hoop dat deze eenvoudige boodschap je laat zien hoezeer ik onze vriendschap koester en hoe belangrijk het voor me is te weten dat ik altijd op je kan rekenen. Weet dat je ook altijd op mij kunt rekenen, vriend.

Je bent veel meer dan een familielid in mijn leven. Jij bent de persoon die bij me is in alle uren, hoe turbulent ze ook zijn. Heel erg bedankt voor de steun. Mijn hart vult zich met dankbaarheid als ik denk aan alles wat je voor me hebt gedaan. Ik moet je gewoon hartelijk bedanken.

Een hartstikke bedankt tekst toevoegen aan deze pagina? Vul dan hieronder het formulier in.

Meer: