Bedankt cadeau

Het geven van een bedankt cadeau hoeft niet alleen op een verjaardag. Je kunt iemand ook verrassen met een presentje, wanneer je dankbaar bent voor hem of haar. Dit kan natuurlijk dankbaarheid in het algemeen zijn, maar ook dankbaarheid na een bepaalde lastige situatie. Wil je weten wat nu echt leuke cadeaus zijn om jouw dankbaarheid te uitten? In dit artikel lees je inspiratie voor cadeaus om iemand te bedanken.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten:
Bedankt teksten en meer
Alle teksten
Schrijftips
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

 • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen

Bedankt cadeau
Bron: Greetz

5x mooie bedankt cadeaus voor hem en haar

Een mooie blos bloemen

Fleur iemands dag en woning op met een mooi boeket bloemen. Je hoeft niet direct naar de bloemist, maar kunt ook mensen die ver weg wonen verrassen met bloemen door online te bestellen. Met een vrolijke bos bloemen kun je jouw dankbaarheid goed laten zien. Je kunt kiezen voor een felle bos met heldere kleuren. Hier kun je simpelweg een kaartje met “Bedankt!” aan toevoegen. Het is een ideaal cadeau voor zakelijke bedankjes, maar ook ideaal om een dierbaar persoon van je te bedanken op luchtige wijze.

Chocolade en bonbons

Weet je niet goed wat voor een bedankt cadeau je kunt geven of weet je te weinig van hem of haar? Dan zit je met een box bonbons of een luxe reep chocolade altijd goed. Iedereen houdt wel van een lekker stuk chocola en het is nog eens eenvoudig om te geven ook. Je kunt iemand een doos bonbons direct geven, maar een reep chocolade kun je zelfs per post versturen. Het is leuk kleinigheidje waarmee je wel iemand ontzettend goed mee kunt bedanken. Ga langs bij de lokale chocolaterie of kijk online of je een lekkere reep chocola met bedank tekst kunt vinden als cadeau.

Een cadeaubon

Vind je dat alle geboden hulp en service van de laatste tijd wel meer dan enkel een waardering waard is? Geef degene die jij dankbaar bent dan een leuke cadeaubon met een persoonlijk tegoed. Je kunt bijvoorbeeld een cadeaubon geven voor boeken, (online) winkels, uit eten en nog veel meer. Op deze manier laat je jouw waardering goed blijken en heeft de ontvanger van de cadeau kaart zelf de mogelijk om een leuk cadeautje uit te kiezen. Je kunt natuurlijk ook een dinerbon schenken met de gedachte om samen een lekker uit eten te kunnen als bedankje.

Kaart om te bedanken
Bron: Greetz.nl

Een verwenpakket

Leg jouw vriend/vriendin eens goed in de watten als manier om haar te bedanken. Een dagje naar de spa of een verwenpakket voor thuis is natuurlijk een heerlijk cadeau. Je kunt dit cadeau ver uitbreiden met niet alleen beauty- en verzorgingsproducten, maar ook met lekkere hapjes, nootjes en drinken. Ook kan een verwenpakket heerlijk zijn om hem of haar beterschap te wensen.

Een lekkere fles wijn als bedankt cadeau

Wil je gewoon iemand bedanken, zonder al te veel poespas. Geef een goede fles wijn cadeau. Dit is een heerlijk cadeau om te ontvangen en eenvoudig om te schenken. Je kunt zo tussen de bedrijven door iemand verrassen met een luxe Bordeaux of een fijne Australische Sauvignon Blanc. Dit is perfect voor privé, als voor zakelijke cadeaus om te bedanken.

Iemand om goede wijze bedanken doe je natuurlijk het best met een kleinigheidje. Bovenstaande cadeautips kun je gebruiken, wanneer je een collega, partner of familielid wilt bedanken met een cadeautje.

Meer informatie over mooie bedankt cadeaus

Leuke bedankcadeaus kunnen variëren afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren en interesses van degene die je wilt bedanken. Hier zijn enkele voorbeelden van leuke bedankt cadeaus die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden:

 1. Gepersonaliseerde Mokken:
  • Kies voor mokken met een persoonlijke touch, zoals de naam of een speciale boodschap van dankbaarheid erop. Voeg wat lekkere koffie, thee of cacao toe voor een compleet cadeau.
 2. Bloemen en Planten:
  • Een mooi boeket bloemen of een trendy kamerplant is een klassiek bedankt cadeau. Ze voegen frisheid toe aan de ruimte en symboliseren waardering.
 3. Handgemaakte Lekkernijen:
  • Bak zelf koekjes, brownies of andere lekkernijen en verpak ze mooi in een doos met een bedankkaartje. Handgemaakte lekkernijen stralen extra zorg en aandacht uit.
 4. Geurkaarsen:
  • Luxe geurkaarsen in favoriete geuren zijn een heerlijk bedankt cadeau. Kies geuren die ontspanning en rust bevorderen.
 5. Dagboek of Notitieboek:
  • Een stijlvol dagboek of notitieboek is een nuttig en doordacht cadeau. Voeg een persoonlijke boodschap toe om het extra speciaal te maken.
 6. Gepersonaliseerde Sleutelhanger:
  • Kies voor een sleutelhanger met een persoonlijke touch, zoals een gravure van de initialen of een belangrijke datum.
 7. Boeken:
  • Selecteer een boek dat past bij de interesses van de ontvanger. Voeg een bedankkaartje toe met een persoonlijke boodschap waarom je denkt dat dit boek bij hen past.
 8. Spa Cadeaubon:
  • Geef een cadeaubon voor een ontspannende spa-behandeling. Het is een geweldige manier om de ontvanger wat tijd voor zichzelf te gunnen.
 9. Fotocollage:
  • Maak een fotocollage van gedeelde herinneringen en plaats deze in een stijlvolle fotolijst. Het is een hartverwarmend cadeau dat persoonlijke betekenis toevoegt.
 10. Fles Wijn of Champagne:
  • Een fles van hun favoriete wijn of champagne met een bedankkaartje is een klassiek en toch gewaardeerd gebaar.
 11. Abonnement op een Tijdschrift of Streamingdienst:
  • Geef een abonnement op een tijdschrift, krant of streamingdienst die past bij de smaak van de ontvanger. Het is een cadeau dat blijft geven.
 12. Kunstwerk of Decoratie:
  • Selecteer een mooi kunstwerk, een decoratief stuk of een sculptuur dat past bij hun stijl en smaak.
 13. Gepersonaliseerde Kalender:
  • Creëer een kalender met persoonlijke foto’s en belangrijke datums. Het is een praktisch cadeau dat dagelijks herinnert aan de waardering.
 14. Wellness Geschenkset:
  • Een wellnesspakket met badzout, geurkaarsen en lotions biedt een vleugje luxe voor ontspanning thuis.
 15. Cadeaubon voor Favoriete Winkel of Restaurant:
  • Een cadeaubon voor de favoriete winkel of restaurant van de ontvanger biedt flexibiliteit en laat zien dat je hun voorkeuren kent.

Ongeacht het cadeau dat je kiest, het toevoegen van een persoonlijk tintje, zoals een handgeschreven bedankkaartje, maakt het gebaar extra bijzonder. Het belangrijkste is dat het cadeau laat zien dat je de tijd hebt genomen om iets speciaals uit te kiezen en je dankbaarheid te uiten.