Bedankt tekst

Wanneer iemand je heeft geholpen in een moeilijke periode of wanneer je een goede service van iemand of een bedrijf hebt ontvangen, is een bedankje zeker op z’n plaats. Toch is het voor veel mensen lastig om iemand te bedanken. Je kunt soms simpelweg niet uit je woorden komen of je weet niet goed hoe je een tekst als bedankje op een kaart kunt schrijven. Gelukkig zijn er eindeloos veel manieren om iemand te bedanken. Hier lees je een aantal voorbeeld teksten over hoe je iemand kunt bedanken. Kies de mooiste bedankt tekst voor op een kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten:
Bedankt teksten en meer
Alle teksten
Schrijftips
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

 • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen

Bedankt tekst
Bron: Greetz

De mooiste bedankt teksten voor op een kaartje

“Wat fijn dat je me zo goed hebt kunnen helpen. Jouw hulp en aanwezigheid hebben we zeer goed gedaan. Ik wil je daarom ook bedanken voor alle hulp die je hebt geboden. Weet dat ik het zeer op waarde schat en dat wanneer de rollen omgedraaid zijn ik je ook altijd zal helpen.”

“Duizendmaal dank voor de hulp die jij hebt geboden.”

“Wat fijn dat jullie zo de tijd hebben genomen om mij te helpen. Dankzij de uitstekende service was het veel makkelijker om te slagen. Ik wil jullie daarom hartelijk bedanken voor de geboden service.”

“Jouw inzichten hebben me goed geholpen. Ik wil je dan ook bedanken voor wat je voor me hebt gedaan.”

“Ik schrijf je om te laten weten dat ik je nog wil bedanken.”

Tekst kaart bedankt
Bron: Greetz

Meer teksten om bedankt te zeggen

“Wat ben jij een topper. Ik wil je bedanken dat je me hebt geholpen. Het betekent meer voor me dan je wellicht denkt.”

“Wat fijn dat je tijdens deze moeilijke periode er voor me bent geweest. Ik ben je erg dankbaar voor alles wat je voor me hebt gedaan. Dit zal niet snel vergeten.”

“Het is erg fijn dat jullie mij hebben geholpen tijdens het verhuizen. Zonder jullie hulp had ik het niet gered. Ik wil dan ook via deze manier nog mijn dankbaarheid uiten.”

“Ik waardeer het enorm dat jullie mij hebben geholpen. Wellicht heb ik het niet goed geuit, maar ik wil toch laten weten dat ik jullie hulp erg kunnen waarderen. Bedankt voor alle moeite.”

“Dankjewel dat jullie er altijd voor me zijn. Ik wil jullie bedanken dat jullie me geholpen hebben.”

“ Erg bedankt voor de geleverde service. Ik ben zeer te spreken over jullie werkwijze en de samenwerking. Ik wil jullie dan ook graag bedanken en hoop op een even goede samenwerking in de toekomst.”

“Ontzettend bedankt voor de waardering. Het doet veel met me en ik wil jullie dan ook ten zeerste bedanken voor het wederzijdse vertrouwen.”

“Ik weet niet goed hoe ik dit moet schrijven, maar wat ik wil zeggen is dat ik jullie wil bedanken. Het is lastig om de juiste woorden te vinden, maar weet dat ik het zeer op prijs stel.”

Er zijn genoeg momenten en manieren waarop je iemand kunt bedanken. Wil je dat het beste kunt doen en welke woorden je daarvoor kunt gebruiken, is niet altijd zo eenvoudig. Maak daarom gebruik van de bovenstaande voorbeelden om zelf iemand te bedanken voor de geleverde service, de geboden hulp of wellicht het vertrouwen in de samenwerking. Zelf een bedankt tekst die je wilt toevoegen aan deze pagina? Vul dan hieronder het formulier in.

Meer teksten om iemand te bedanken

 1. Eenvoudige Dankbaarheid: Dank je wel voor je vriendelijkheid en steun. Jouw gebaar heeft mijn dag opgefleurd.
 2. Diepe Waardering: Mijn oprechte dankbaarheid voor jouw onvoorwaardelijke steun. Jouw aanwezigheid maakt het leven mooier.
 3. Een Wereld van Dank: Dank je wel voor het creëren van een wereld van verschil in mijn leven. Jouw bijdrage wordt enorm gewaardeerd.
 4. Vriendschap Bedanken: In elke lach, in elk gedeeld moment, dank ik je voor de waardevolle vriendschap die we delen.
 5. Bedankt voor de Hulp: Jouw hulp heeft een last van mijn schouders genomen. Bedankt voor je tijd en moeite.
 6. Een Simpel Bedankje: Een klein gebaar, een groot verschil. Bedankt voor de eenvoudige vriendelijkheid die je hebt getoond.
 7. Waardering op het Werk: Dank je wel voor je toewijding op het werk. Jouw inzet wordt niet onopgemerkt gelaten.
 8. Dank je voor de Inspiratie: Bedankt voor het zijn van een inspiratiebron. Jouw woorden en daden hebben mijn perspectief veranderd.
 9. Voor de Lach: Een speciale dank voor de lach die je altijd weet te brengen. Je maakt het leven lichter.
 10. Bedankt voor het Luisteren: Dank je wel voor het luisterende oor. Het betekent meer dan woorden kunnen uitdrukken.
 11. Voor de Ondersteuning: In tijden van nood, bedank ik je voor je onvoorwaardelijke steun. Je bent een rots in mijn leven.
 12. Bedankt voor het Begrip: Dank je wel voor het begrip in moeilijke tijden. Je hebt een verschil gemaakt met je compassie.
 13. Een Hartelijk Dankwoord: Met een hart vol dankbaarheid, zeg ik bedankt. Jouw vriendelijkheid is als een stralende zon.
 14. Bedankt voor de Liefde: Voor de liefde die je hebt gedeeld, voor de warmte in je woorden, dank ik je uit de grond van mijn hart.
 15. Een Speciaal Bedankje: Speciale dank voor de extra mijl die je hebt genomen. Jouw inzet is opgemerkt en wordt gewaardeerd.
 16. Dank je voor de Gastvrijheid: Bedankt voor de warme gastvrijheid. Je hebt van mijn bezoek een onvergetelijke ervaring gemaakt.
 17. Een Dankbaar Gebaar: Soms zegt een gebaar meer dan woorden. Bedankt voor het betekenisvolle gebaar dat je hebt gemaakt.
 18. Bedankt voor de Inspiratie: Dank je wel voor de inspiratie die je me hebt gegeven. Jouw doorzettingsvermogen motiveert me om ook te groeien.
 19. Voor de Liefdevolle Zorg: Bedankt voor de liefdevolle zorg en aandacht. Jouw zorgzaamheid heeft een diepe indruk op me gemaakt.
 20. Dankbaar voor Jullie Allemaal: Een grote dank aan iedereen die deel uitmaakt van mijn leven. Jullie maken het speciaal.

Onthoud dat een oprechte dankbetuiging het gebaar nog waardevoller maakt. Of het nu gaat om een klein gebaar of een grotere inspanning, het uiten van dankbaarheid versterkt relaties en creëert een sfeer van wederzijdse waardering.