Bedankt tekst collega

Fijne collega’s hebben is niet altijd evident. Niet iedereen heeft het in zich om op een ongedwongen collegiale manier met elkaar om te springen. Heb je wél het geluk om samen te werken met mensen waar je goed mee kunt opschieten, dan is je baan zoveel malen aangenamer. Wil je graag een collega bedanken en zo in de neergepende bloemetjes zetten, dan is een korte pakkende tekst een mooie manier om dit te doen. Geen inspiratie? Geen nood. Wij helpen jou graag op weg om er iets moois van te maken zodat je je collega duidelijk kunt maken wat zij of hij voor jou betekent. Kies een mooie bedankt tekst collega uit, voor bijvoorbeeld op een bedanktkaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten:
Bedankt teksten en meer
Alle teksten
Schrijftips
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

 • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen

Bedankt tekst collega
Bron: Greetz

Mooie bedankt teksten voor een collega

Wie had ooit gedacht dat wij zo fijn zouden gaan samenwerken toen je voor het eerst het kantoor binnenstapte. Ik denk niet dat ik je ooit bedankte voor de fijne samenwerking en de al even fijne momenten die we samen beleefd hebben. Dank je wel, lieve collega, jij bent een verrijking in mijn leven.

Ook al gun ik jou de hemel en de sterren, het doet pijn om je te zien vertrekken. Jij was de beste collega waar ik ooit had van kunnen dromen en daar wil ik je ontzettend voor bedanken. Hou alsjeblief contact!

Vaak komen mensen je leven binnen gestapt en weet je niet meteen hoe je je erbij voelt. Bij jou wist ik meteen dat we de juiste klik hadden en dat we de beste collega’s zouden worden. Mag ik jou daarvoor van harte bedanken?

Bedankt voor elk moment dat ik op jou kon rekenen. Bedankt dat je er altijd voor me was als ik weer eens iets niet voor mekaar kreeg. Bedankt om de steun, het luisterend oor en de goede raad. Jij bent een top collega en ik hoop dat we nog veel jaartjes samen kunnen werken.

Tekst bedankt collega kaart
Bron: Greetz

Meer collega teksten voor op een kaartje

Als ik zelf de prijs voor ‘beste collega van het jaar’ mocht uitdelen, dan ging de beker ongetwijfeld naar jou. Duizend maal dank voor jouw niet aflatende werklust en de manier waarop je het beste uit me haalt.

Lieve collega, dacht je nu echt dat je zomaar kon vertrekken zonder dat ik jou eerst nog kon bejubelen? Jij maakte van deze werkplek echt een gezellige boel en daar willen we jou ontzettend voor bedanken.

Ik wil je ouders bedanken voor het mooie mens dat mijn collega werd. Ik wil jou bedanken omdat jij me steeds het gevoel gegeven hebt dat ik ertoe doe. Een levensgroot standbeeld was een beetje buiten mijn budget maar mijn dankbaarheid is minstens even groot.

Dank je wel, lieve collega, om te zijn wie je bent. Je hebt de kwaliteiten van een fantastische werkkracht, een prima mentor en een warmhartige medewerker. Blijf vooral wie je bent, je bent een topper.

Als je in het woordenboek ‘beste collega’ opzoekt, dan staat jouw naam als eerste vermeld. Dank je wel om je collegialiteit en de vriendschap die ik mocht ervaren tijdens onze samenwerking.

Collega’s zijn vrienden die per contract worden aangesteld. Ik had nooit durven dromen dat ik zo dankbaar zou kunnen zijn omdat jij dat contract bent aangegaan. Blijf vooral nog lang mijn werkmaatje.

Meer teksten om je collega te bedanken

Hier zijn verschillende teksten en spreuken die je kunt gebruiken om een collega te bedanken, afhankelijk van de situatie en de relatie:

 1. Algemene Dankbaarheid: Beste collega, ik wil je bedanken voor je voortdurende steun en samenwerking. Jouw toewijding maakt ons team sterker.
 2. Waardering voor Samenwerking: Bedankt voor de geweldige samenwerking. Het is een plezier om met iemand als jij te werken die altijd bereid is een stap extra te zetten.
 3. Dank voor Teamspirit: Jouw positieve instelling en teamspirit maken elke dag op kantoor aangenamer. Bedankt dat je deel uitmaakt van ons geweldige team.
 4. Bedankt voor de Hulp: Een speciaal dankjewel voor je hulp bij [specifieke taak/project]. Je hebt echt het verschil gemaakt.
 5. Waardering voor Inzet: Jouw inzet en toewijding aan het werk worden zeer gewaardeerd. Bedankt voor het leveren van consistente prestaties.
 6. Bedankje voor Goede Ideeën: Dank je wel voor het delen van je briljante ideeën tijdens onze vergaderingen. Jouw creativiteit is een waardevolle aanvulling op ons team.
 7. Dank voor Flexibiliteit: Bedankt voor je flexibiliteit en bereidheid om aan te passen aan veranderende omstandigheden. Het maakt het werken hier veel soepeler.
 8. Waardering voor Positieve Houding: Jouw positieve houding is besmettelijk. Bedankt dat je altijd een bron van motivatie bent, zelfs op drukke dagen.
 9. Bedankt voor de Lach: Een grote dank voor de lach die je brengt in onze werkomgeving. Het maakt de dagen een stuk lichter.
 10. Waardering voor Ondersteuning: Bedankt voor je voortdurende ondersteuning en het tonen van begrip. Het is geruststellend te weten dat ik op jou kan rekenen.
 11. Dank voor Professionaliteit: Jouw professionaliteit en toewijding aan kwaliteit zijn bewonderenswaardig. Dank je wel voor het handhaven van hoge normen.
 12. Bedankje voor Training: Een speciaal dankjewel voor de waardevolle training die je hebt gegeven. Het heeft mijn vaardigheden aanzienlijk verbeterd.
 13. Waardering voor Doorzettingsvermogen: Bedankt voor je doorzettingsvermogen bij het aanpakken van uitdagingen. Jouw vastberadenheid is inspirerend voor ons allemaal.
 14. Dank voor Inspiratie: Bedankt voor het zijn van een bron van inspiratie en motivatie. Jouw succesverhalen drijven ons om ook te streven naar grotere hoogten.
 15. Waardering voor Leiderschap: Een welgemeend dankjewel voor jouw leiderschap. Je capaciteit om te leiden en te inspireren maakt ons team sterker.
 16. Bedankje voor Samenhorigheid: Bedankt dat je van ons team meer dan alleen collega’s maakt. Het voelt als een familie dankzij jou.
 17. Dank voor Efficiëntie: Jouw efficiëntie en organisatorische vaardigheden zijn bewonderenswaardig. Bedankt dat je de dingen soepeler laat verlopen.
 18. Waardering voor Innovatie: Bedankt voor het brengen van innovatieve ideeën naar onze projecten. Jouw frisse perspectief heeft echt impact.
 19. Dank voor Feedback: Bedankt voor je constructieve feedback. Het helpt me groeien en verbeteren in mijn werk.
 20. Waardering voor Vriendelijkheid: Bedankt voor de vriendelijkheid die je toont, niet alleen als collega maar als medemens. Het wordt zeer gewaardeerd.

Of je nu bedankt voor samenwerking, ondersteuning, positieve bijdragen, of simpelweg voor het zijn van een geweldige collega, het uiten van dankbaarheid versterkt de teamgeest en creëert een positieve werkomgeving.

Meer: