Disclaimer

Website disclaimer

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Bedankt.net niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Bedankt.net aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

Affiliate disclaimer

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Dit betekent dat wij mogelijk een commissie ontvangen wanneer u een aankoop doet via de links die op deze website worden verstrekt. Het gebruik van deze links heeft geen invloed op de prijs die u betaalt voor het product of de dienst, maar het stelt ons in staat om een kleine vergoeding te ontvangen die helpt bij het ondersteunen van de kosten voor het onderhouden van deze website.

Houd er rekening mee dat wij alleen producten of diensten aanbevelen waar we zelf vertrouwen in hebben en die wij geschikt achten voor onze lezers. Onze aanbevelingen zijn gebaseerd op onze eigen ervaring, onderzoek en deskundigheid op het betreffende gebied.

Het is belangrijk op te merken dat de uiteindelijke beslissing om een product of dienst aan te schaffen volledig aan u is. We raden u aan om uw eigen onderzoek te doen en te overwegen of het product of de dienst geschikt is voor uw specifieke behoeften.

Houd er rekening mee dat wij geen verantwoordelijkheid kunnen nemen voor enige problemen, schade of ontevredenheid die kan voortvloeien uit de aankoop of het gebruik van de producten of diensten die via de affiliate links op deze website worden aangeboden. Eventuele vragen, klachten of problemen met betrekking tot de producten of diensten moeten rechtstreeks worden gericht aan de betreffende verkoper of dienstverlener.

We waarderen uw steun aan deze website en danken u voor uw vertrouwen in de producten en diensten die we aanbevelen.

Vragen? Stuur ons gerust een e-mail naar info @ bedankt.net