Bedankt kaartje

Dank je ….zo’n simpel woord, maar hoe vaak per dag herhalen we het? Het is vaak moeilijk uit te spreken, omdat de dankbaarheid zo groot is. We willen het vergezeld doen gaan van een gedachte, we moeten het uitdrukken samen met een gemoedstoestand. We moeten een vriend of een vreemdeling bedanken voor een gebaar. We zeggen “dank je” tegen belangrijke mensen, maar ook tegen alle eenvoudige mensen die deel uitmaken van ons leven. We danken mensen die een diner hebben georganiseerd, ons hebben uitgenodigd op hun verjaardagsfeestje, of gewoon een onbaatzuchtig gebaar naar ons hebben gemaakt. Een zin van dank is verschuldigd aan hen die zich voor ons hebben opgeofferd, die een beetje van hun leven, van hun tijd hebben gegeven. Op deze pagina lees je meer over iemand bedanken en vind je enkele bedankt kaartjes terug.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten:
Bedankt teksten en meer
Alle teksten
Schrijftips
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

 • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen

Bedankt kaartje
Bron: Greetz

Bedankt kaartje – met een passende tekst

Dank je wel zeggen is nooit een voor de hand liggend gebaar, het is nooit nutteloos. Dankzegging en de uitdrukking daarvan is een handeling die ons onderscheidt, die ons veredelt, het is een gebaar van gevoeligheid en genegenheid. Een dankwoord kan een blijk van waardering zijn. Hoe kan het optreden van iemand die van ver gekomen is voor ons, van iemand die iets van zichzelf heeft opgegeven, van iemand die ons begunstigd heeft, van iemand die je gewaardeerd heeft en ertoe heeft bijgedragen dat je je beter voelt, dat je sterker werd, onopgemerkt blijven?

Het maakt niet uit of “dank je” wordt gezegd door iemand die je kent of die van je houdt, het is altijd belangrijk de belangstelling die ze voor je hebben getoond, tijdens het diner, op een verjaardag, op een feest, met een geschenk of met stilte. Dank je is een woord dat weegt, het is een woord dat verandert, het is een stuk van ons leven.

Net zo belangrijk als het is om een zakenpartner of een klant te bedanken. Even stoppen en een bedankbriefje schrijven, een zin die getuigt van je belangstelling, kan al het verschil maken, het hoeft niet origineel te zijn, het is belangrijk dat dit gebaar vanuit het hart wordt gemaakt.

Voorbeelden van bedankt teksten afhankelijk van de omstandigheden.

Kaartje bedankt
Bron: Greetz

Algemene dankzegging

 • Dank je wel.
 • Ik dank je echt.
 • Ik ben je zeer dankbaar.
 • Dank je dat je dit doet.
 • Dank je wel, ik sta bij je in het krijt.
 • Bedankt dat je hier bent.
 • Dank je voor alles.

Formeel bedankt

 • Ik maak van deze gelegenheid gebruik om je te bedanken.
 • Dank je voor de hoffelijkheid die je hebt getoond.
 • Je bedanken zal nooit genoeg zijn.
 • Gelukkig zijn er nog mensen zoals jij. Ik dank je.
 • Ik had nooit gedacht dat je tussenbeide zou komen, dank je.
 • Ik had nooit gedacht dat je zo attent zou zijn, dank je.
 • Bedankt van iemand die ziek was door Corona en een attentie kreeg.
 • Dank je. Het coronavirus neemt gelukkig onze beleefdheid en vriendelijkheid niet weg.
 • Dank je, in deze moeilijke tijd, heeft je gebaar een verschil gemaakt.
 • Kleine acties, op een moment als dit, veranderen echt het leven van ieder van ons.
 • Dank je, je gevoeligheid is in mijn ogen en in mijn hart niet onopgemerkt gebleven.

Professioneel bedankt

 • We zullen altijd met dankbaarheid aan je gulle belangstelling terugdenken.
 • Dank je. We hopen dat onze zakelijke bijeenkomsten met een dergelijke vriendschap en samenwerking zullen worden voortgezet.
 • Hartelijk dank voor je belangstelling, die onontbeerlijk is voor de oplossing van ons probleem.
 • Ik hoef mijn dankbaarheid niet te herhalen, zonder je bijdrage zou ik mijn doel nooit zo efficiënt en effectief hebben bereikt. Ik dank je.

Liefdevol bedankt

 • Dank je, mijn liefste, voor alles wat je voor me gedaan hebt en blijft doen.
 • Je hebt me de kracht gegeven om door te gaan. Gaf me een glimlach die mijn leven heeft gevuld.
 • Je hebt in me geloofd zoals niemand ooit heeft gedaan. Dank je.
 • Dank je dat je van me houdt …
 • Dank je voor de liefde die je voor me voelt, dank je voor de manier waarop je het laat zien!

Meer teksten voor op een kaartje voor een juf

Natuurlijk, hier zijn verschillende teksten en spreuken die je kunt gebruiken om een juf te bedanken op een kaartje:

 1. Een Wereld van Dankbaarheid: Dank je wel, lieve juf, voor het creëren van een wereld waarin leren een avontuur is. Jouw toewijding is als een schat die we voor altijd koesteren.
 2. Met een Glimlach: Juf, bedankt voor elke glimlach, elk woord van aanmoediging en elke les die ons hart vult met kennis en vreugde.
 3. Jouw Wijsheid Verlicht Onze Wereld: Jouw wijsheid is als een stralende ster, die ons pad verlicht. Bedankt voor het delen van je kennis en liefde voor leren.
 4. Een Boeket van Dank: Een boeket van dankbaarheid voor de geweldige juf die je bent. Jouw impact gaat verder dan de klas; het strekt zich uit tot in de harten van je leerlingen.
 5. Met Diepe Waardering: Met diepe waardering bedank ik je, juf, voor je onvermoeibare inzet, liefde en geduld. Je maakt een verschil in levens, elke dag.
 6. Voor de Inspiratie: Bedankt, juf, voor het zijn van een inspiratiebron. Je hebt niet alleen onze geesten verrijkt met kennis, maar ook onze harten met liefde voor leren.
 7. Een Klasse Apart: Juf, je bent echt een klasse apart. Bedankt voor het zijn van een gids, een mentor en een vriend in ons leeravontuur.
 8. Een Dankbare Groet: Een dankbare groet voor de juf die met toewijding, passie en vriendelijkheid ons elke dag inspireert.
 9. De Kunst van Onderwijzen: Jouw kunst van onderwijzen is als een schilderij vol kleur en leven. Bedankt voor het schilderen van de toekomst van velen.
 10. Een Tuin van Kennis: Dank je wel, juf, voor het cultiveren van een tuin van kennis. Je hebt niet alleen zaadjes geplant, maar ook harten laten bloeien.
 11. Hartelijk Dank: Hartelijk dank, juf, voor je grenzeloze toewijding aan het onderwijs. Je maakt de wereld een betere plek, één leerling tegelijk.
 12. Een Bedankje voor Elke Les: Voor elke les die je deelt, voor elke uitdaging die je overwint, zeggen we bedankt. Je bent een geweldige juf en een inspiratie voor ons allemaal.
 13. Jouw Invloed Blijft: Jouw invloed blijft voortduren, als een licht dat nooit dimt. Bedankt voor het wijzen op de weg naar kennis en groei.
 14. Een Leraar, Een Vriend: Niet alleen een leraar, maar ook een vriend. Bedankt voor het delen van niet alleen kennis, maar ook warmte en begrip.
 15. Een Kaart vol Dankbaarheid: Deze kaart draagt een klein beetje van onze dankbaarheid. Bedankt voor het zijn van de geweldige juf die je bent.
 16. Een Boeket van Succes: Juf, bedankt voor het planten van zaadjes van succes en het laten groeien van dromen. Je bent een ware inspirator.
 17. Een Zonnestraal in de Klas: Jij bent als een zonnestraal die de klas oplicht. Bedankt voor het brengen van warmte, vreugde en kennis in ons leven.
 18. Woorden Schieten Tekort: Woorden schieten tekort om mijn dankbaarheid uit te drukken. Bedankt voor het zijn van een geweldige juf.
 19. Een Ode aan Onderwijs: Een ode aan onderwijs, een lofzang voor jou. Bedankt voor het brengen van passie en toewijding in elke les.
 20. Een Dankbare Omhelzing: Deze kaart draagt een dankbare omhelzing, gevuld met waardering voor de onvergetelijke lessen die je ons hebt geleerd. Bedankt, juf!

Meer: