Heel erg bedankt

Iemand bedanken is een daad die goed is voor zowel degene die het doet als degene die het ontvangt en het is een geweldige manier om onze relatie met andere mensen te verbeteren. Het is belangrijk de mensen met wie wij samenleven eraan te herinneren, al is het maar voor korte momenten of kleine dingen, hoe belangrijk zij voor ons waren. De gemakkelijkste en snelste manier is een mooie dankbetuiging. Dus, hier is een selectie van de mooiste bedankzinnen geschikt voor elke gelegenheid. Bekijk de heel erg bedankt teksten hieronder.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten:
Bedankt teksten en meer
Alle teksten
Schrijftips
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 
Heel erg bedankt
Bron: Greetz

Heel erg bedankt voor op een kaartje

In moeilijke momenten is het goed om dicht bij je te zijn. Je hebt geen idee hoeveel je me geholpen hebt. Een leven lang zal ik de hemel danken dat ik een speciale vriend als jij heb. Mensen zoals jij maken de moeilijke tijden in mijn leven draaglijker. Heel erg bedankt!

Jij zag wat niemand eerder had gezien en bracht het beste in me naar boven. Dank je, niet alleen voor wat je deed, maar omdat je me liet voelen dat het de moeite waard was om voor mij te doen. Je gevoeligheid is even uniek als weten hoe je vriendelijk moet zijn. Dank je met heel mijn hart!

Bedankt om me door zo’n moeilijke tijd te helpen die bijna onoverkomelijk lijkt. Het lukt je altijd om me weer goed te laten voelen. Woorden schieten tekort om mijn dankbaarheid uit te drukken. Dank je met heel mijn hart!

Accepteer alstublieft mijn eeuwige dankbaarheid. Ik zal nooit vergeten wat je voor me gedaan hebt. Dank je dat je in me gelooft en me de kracht geeft om niet op te geven.

Dank je zeggen na alles wat je voor mij hebt gedaan is echt beperkend, maar beschouw dit slechts als het begin van mijn diepste dankbaarheid.

Nogmaals, je hebt laten zien dat je een persoon bent met een groot hart en ik zal je nooit ophouden te bedanken voor de immense hulp die je mij hebt gegeven. Dank je voor de steun en het vertrouwen dat je in mij hebt gesteld. Ik zal alles doen wat ik kan om je terug te betalen!

Super bedankt
Bron: Greetz

Meer heel erg bedankt zinnen voor op een kaartje

  • Dank je voor de levenslessen die je me hebt geleerd en de liefde die je me hebt kunnen geven. Ik kan je nooit genoeg bedanken voor de hulp die je me altijd hebt gegeven. Je bent een geweldig persoon!
  • Het is goed om de speciale persoon te kunnen bedanken die mij in de moeilijkste momenten altijd heeft bijgestaan en mij heeft geholpen om ze te overwinnen! Soms is één enkel woord genoeg om een diepe betekenis te bevatten: dank je voor alles.
  • Elke dag kom ik dichter bij je. Ik ben erg gelukkig om iemand als jij in mijn leven te hebben. Bedankt dat je hier bent!
  • Ik beschouw mezelf als een gelukkig mens, want ik heb de beste vriend van de wereld. Mensen zoals jij zijn niet makkelijk te vinden. Bedankt dat je er altijd voor me was toen ik je nodig had!
  • Jouw ongelooflijke vrijgevigheid was echt nuttig voor mij. Ik hoop dat ik snel iets terug kan doen. Bedankt dat je me speciaal hebt laten voelen.

Een mooie heel erg bedankt tekst toevoegen aan deze pagina kan hieronder.

Meer: