Bedankt juf

Wil je de juf bedanken? Dan kun je dat goed doen door een leuk kaartje te schrijven of door haar een mail te sturen. Weet je niet goed hoe je jouw woorden van dankbaarheid moet uitten? Doe dan inspiratie op uit de volgende bedankt juf teksten voor bijvoorbeeld op een kaartje of voor bij een bos bloemen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten:
Bedankt teksten en meer
Alle teksten
Schrijftips
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 
Bedankt juf
Bron: Greetz

Bedankt juf – Einde schooljaar, met pensioen, nieuwe baan of een andere gelegenheid

Wanneer het schooljaar ten einde komt, is het tijd om een plas verder te gaan en afscheid te nemen van jouw juf. Dit zijn nog een aantal leuke teksten die je kunt gebruiken om afscheid te nemen van jouw juf.

“Dankjewel lieve juf voor het afgelopen jaar. Ik heb veel van je geleerd en vond de lessen altijd leuk.”

“Ik vond het een heel leuk schooljaar. Ik wil je dan ook bedanken voor de fijne tijd die we hebben gehad en hoe leuk het altijd in de klas was. Dank je wel voor het fijne jaar, fijne zomer vakantie en tot volgend jaar op school.”

“Het was een heel leuk schooljaar dankzij de lieve juf. Bedankt voor alle leuke lessen en de gezelligheid op school.”

“Ik vind het jammer dat ik volgend jaar een andere juf krijg. Ik vond je een hele lieve juf en wil je bedanken voor het schooljaar.”

Bedankt juf kaart
Bron: Greetz

De juf gaat met pensioen

Moet je afscheid nemen van een favoriete juf omdat zij met pensioen gaat? Dan zijn hele andere woorden van dankbaarheid die je wellicht wilt uiten. Hier lees een aantal voorbeelden die je kunt gebruiken om afscheid te nemen van de juf die met pensioen gaat.

“Lieve juf, ik wil je heel erg bedanken voor de fijne schooltijd. Ik heb tijdens de jaren waarvan ik les van je heb gehad, altijd veel kunnen leren en veel plezier gehad. Bedankt voor alles en veel plezier tijdens het pensioen.”

“Wat jammer dat je weg gaat. Ik vind je een hele lieve juf en heb veel van je kunnen leren. Dank je wel voor alle tijd en aandacht die je aan ons hebt gegeven.”

“Ik vond de schooltijd met u altijd erg fijn. Jammer dat je nu gaat stoppen en bedankt voor alle leuke lessen.”

Juf bedanken
Bron: Greetz

Bedankt juf teksten

Er zijn natuurlijk genoeg overige momenten waarop je de juf kunnen bedanken. Hier onder lees een aantal bedankberichten die je kunt gebruiken.

“Bedankt voor de hulp bij het leren van rekenen. Ik heb veel moeite gehad, maar door de fijne uitleg snap het nu eindelijk hoe het werkt.”

“Lieve juf, bedankt dat je me hebt geholpen zowel met problemen op school, als problemen buiten school. Ik wil je bedanken voor het vertrouwen en alle hulp die je hebt gegeven.”

“Bedankt dat je er altijd voor me bent en zo veel hebt geholpen.”

Heb je veel aan jouw juf gehad? Dan is het belangrijk om haar ook eens goed te bedanken. Dit hoeft echt niet alleen aan het einde van het jaar. Wanneer jij jouw juf dankbaar bent, kun je dit gewoon zeggen schrijven of versturen in een mailtje. Dit zal zeker door de juf op prijs worden gesteld. Ook wanneer je juf met pensioen gaat kan je haar bedanken met een mooie pensioen tekst op een kaart bijvoorbeeld of een ander mooi passend cadeau.