Bedankt juf

Wil je de juf bedanken? Dan kun je dat goed doen door een leuk kaartje te schrijven of door haar een mail te sturen. Weet je niet goed hoe je jouw woorden van dankbaarheid moet uitten? Doe dan inspiratie op uit de volgende bedankt juf teksten voor bijvoorbeeld op een kaartje of voor bij een bos bloemen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten:
Bedankt teksten en meer
Alle teksten
Schrijftips
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

 • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen

Bedankt juf
Bron: Greetz

Bedankt juf – Einde schooljaar, met pensioen, nieuwe baan of een andere gelegenheid

Wanneer het schooljaar ten einde komt, is het tijd om een plas verder te gaan en afscheid te nemen van jouw juf. Dit zijn nog een aantal leuke teksten die je kunt gebruiken om afscheid te nemen van jouw juf.

“Dankjewel lieve juf voor het afgelopen jaar. Ik heb veel van je geleerd en vond de lessen altijd leuk.”

“Ik vond het een heel leuk schooljaar. Ik wil je dan ook bedanken voor de fijne tijd die we hebben gehad en hoe leuk het altijd in de klas was. Dank je wel voor het fijne jaar, fijne zomer vakantie en tot volgend jaar op school.”

“Het was een heel leuk schooljaar dankzij de lieve juf. Bedankt voor alle leuke lessen en de gezelligheid op school.”

“Ik vind het jammer dat ik volgend jaar een andere juf krijg. Ik vond je een hele lieve juf en wil je bedanken voor het schooljaar.”

Bedankt juf kaart
Bron: Greetz

De juf gaat met pensioen

Moet je afscheid nemen van een favoriete juf omdat zij met pensioen gaat? Dan zijn hele andere woorden van dankbaarheid die je wellicht wilt uiten. Hier lees een aantal voorbeelden die je kunt gebruiken om afscheid te nemen van de juf die met pensioen gaat.

“Lieve juf, ik wil je heel erg bedanken voor de fijne schooltijd. Ik heb tijdens de jaren waarvan ik les van je heb gehad, altijd veel kunnen leren en veel plezier gehad. Bedankt voor alles en veel plezier tijdens het pensioen.”

“Wat jammer dat je weg gaat. Ik vind je een hele lieve juf en heb veel van je kunnen leren. Dank je wel voor alle tijd en aandacht die je aan ons hebt gegeven.”

“Ik vond de schooltijd met u altijd erg fijn. Jammer dat je nu gaat stoppen en bedankt voor alle leuke lessen.”

Juf bedanken
Bron: Greetz

Bedankt juf teksten

Er zijn natuurlijk genoeg overige momenten waarop je de juf kunnen bedanken. Hier onder lees een aantal bedankberichten die je kunt gebruiken.

“Bedankt voor de hulp bij het leren van rekenen. Ik heb veel moeite gehad, maar door de fijne uitleg snap het nu eindelijk hoe het werkt.”

“Lieve juf, bedankt dat je me hebt geholpen zowel met problemen op school, als problemen buiten school. Ik wil je bedanken voor het vertrouwen en alle hulp die je hebt gegeven.”

“Bedankt dat je er altijd voor me bent en zo veel hebt geholpen.”

Heb je veel aan jouw juf gehad? Dan is het belangrijk om haar ook eens goed te bedanken. Dit hoeft echt niet alleen aan het einde van het jaar. Wanneer jij jouw juf dankbaar bent, kun je dit gewoon zeggen schrijven of versturen in een mailtje. Dit zal zeker door de juf op prijs worden gesteld. Ook wanneer je juf met pensioen gaat kan je haar bedanken met een mooie pensioen tekst op een kaart bijvoorbeeld of een ander mooi passend cadeau.

Meer mooie teksten en gedichten over een juf bedanken

Het bedanken van een juf is een prachtige manier om waardering te tonen voor haar toewijding, inzet en positieve impact op het leven van studenten. Hier zijn verschillende teksten en spreuken die je kunt gebruiken om een juf te bedanken:

 1. Een Les in Dankbaarheid: Bedankt, lieve juf, voor elke les, voor elk woord. Je hebt niet alleen onderwezen, maar harten geroerd. In elke glimlach, in elk verhaal, Zien we de liefde voor het onderwijs, die nooit zal vervagen.
 2. De Beste Juf Ooit: Aan de beste juf ooit, onze dank gaat verder dan woorden. Je hebt ons niet alleen kennis gebracht, maar ook het geloof dat we kunnen vliegen als vogels.
 3. Juffen zijn Magiërs: Juffen zijn als magiërs, ze toveren kennis in elk hoofd. Bedankt voor je betoverende lessen, voor alles wat je hebt beloofd.
 4. Een Boeket van Dankbaarheid: Juf, als ons leven een boeket is, dan ben jij de kleur. Bedankt voor elke les, voor elke leerzame avontuur.
 5. Een Wereld van Bedankjes: Jouw klas is een wereld, en jij bent de gids. Bedankt voor het tonen van de schoonheid in alles wat je doet.
 6. In Elke Pauze: In elke pauze, in elke klas, Jij maakt leren een prachtige impasse. Bedankt, juf, voor de vreugde die je brengt, Voor elke dag waarop je ons hart verlengt.
 7. Een Kaart van Dank: Jij bent als een kaart in ons leven, Richting en liefde, altijd gegeven. Bedankt, juf, voor de lessen en meer, Je hebt ons hart geraakt, keer op keer.
 8. Lerares met een Lach: Een lerares met een lach, maakt elke dag lichter. Bedankt voor je vreugde, voor je gezicht als een stralende zon.
 9. Levenslange Impact: Juf, je impact gaat verder dan het klaslokaal. Bedankt voor het onderwijzen van niet alleen vakken, maar ook levensles en moraal.
 10. Een Zee van Bedankjes: In de oceaan van dankbaarheid, ben jij de golf. Bedankt, juf, voor je liefde die nooit verdoft.
 11. Onderwijzen met Hart en Ziel: Onderwijzen met hart en ziel, dat is jouw stijl. Bedankt voor elke dag, voor elke mijl.
 12. Een Appel van Dank: Als een sappige appel, zo fris en zoet, Ben jij, juf, wat ons leven compleet maakt.
 13. Een Regenboog van Kansen: In elke regenboog van kansen, ben jij het licht. Bedankt, juf, voor alles wat je met ons deelt en aan ons geeft.
 14. Een Potlood van Wijsheid: Jij bent als een potlood, schrijvend op de lege pagina van het leven. Bedankt voor elke lijn, voor alles wat je hebt gegeven.
 15. Een Zonnestraal in het Klaslokaal: In het klaslokaal ben jij de zonnestraal. Bedankt voor elke dag, voor elk verhaal.
 16. De Bouwer van Toekomst: Jij bent de bouwer van de toekomst, juf, met liefde en kracht. Bedankt voor elke les, voor elke pracht.
 17. Leermeester van Liefde: Leermeester van liefde, jij bent ons anker. Bedankt voor alles, voor elke dankbare klanker.
 18. Een Boek van Wijsheid: Elke pagina van ons leven is gevuld met jouw wijsheid. Bedankt voor het delen, voor het openen van deuren naar eindeloze mogelijkheden.
 19. Een Les in Vriendschap: Meer dan een leraar, ben je een vriend. Bedankt voor de lessen die nooit zullen eindigen.