Bedankt chocolade

Wil je een dierbare bedanken, maar weet je niet goed hoe je dat het beste kunt doen? Wat dacht je van een mooie kaart én een lekker stuk chocolade. Met chocola maak je iedereen blij en het is een mooi klein presentje om jouw waardering te kunnen uitten. In dit artikel lees je waarom chocola als cadeau een goede manier is om iemand te bedanken en hoe je dit het beste aanpakt. Bekijk hieronder de bedankt chocolade en bestel heerlijke en luxe chocolade om bijvoorbeeld je collega te bedanken of iemand anders in je omgeving.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten:
Bedankt teksten en meer
Alle teksten
Schrijftips
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

 • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen

Een kleinigheidje – geef chocolade om bedankt te zeggen

Heeft een buurmeisje je geholpen met het doen van de boodschappen, heb je hulp gehad bij het maken van jouw huiswerk of heeft iemand je gewoon in het algemeen vaak geholpen? Dan is het goed om hem of haar te bedanken met een kleinigheidje. Het gebaar zegt al genoeg. Een lekkere reep chocolade is dan ook een perfect cadeautje. Het is iets waar je iedereen blij van maakt en ook weer niet te groot, dat het ongemakkelijk als cadeau als dankbaarheid. Zorg ervoor dat je altijd een paar lekkere repen chocolade in huis hebt, om iemand te kunnen bedanken voor de service. Dit kan een dierbaar persoon van je zijn, maar ook simpelweg de postbode die jouw pakketjes dagelijks levert.

Bedankt chocolade
Bron: Greetz

Chocola met tekst als bedankt cadeau

Maak het cadeau nog persoonlijker en kies voor een chocoladereep of stuk chocolade met tekst. Zowel in de winkel, als online, kun je chocolade cadeaus met tekst kopen. Wat dacht je van een lekkere chocoladereep met de tekst: “Bedank!” of “Ik vind je lief” of “Deze reep is voor jou”. Het geeft net een extra persoonlijk tintje. Ook is er bij veel winkels en online shops de mogelijkheid om zelf een persoonlijke tekst op de reep chocolade te drukken. Zo kun je jouw woorden van dankbaarheid uitten op de reep chocola.

Luxe chocolade

Een luxe chocoladereep van Belgische chocolade met noten en rozijnen is heerlijk. Het is iets wat veel mensen niet zo gauw enkel voor zichzelf zouden kopen. Je kunt daarom als cadeau een luxe chocoladereep schenken om de ander te bedanken. Ook kun je natuurlijk kiezen voor heerlijke chocoladetruffels of bonbons. Dit zijn exclusievere chocoladecadeaus en natuurlijk bijzonder geschikt voor speciale gelegenheden of om te geven als teken van dankbaarheid.

Chocolade om te bedanken
Bron: Greetz

Bedankt chocolade per post versturen

Het mooie van een (dunne) reep chocolade, is dat dit ook een perfect cadeautje is om met de brievenpost te sturen. Wil je iemand ver weg bedanken voor alle hulp en toewijding? Dan kun je een kaartje sturen, maar het is natuurlijk nog leuker om ook een reep chocolade te ontvangen. Kies voor een reep dat voldoet aan de afmetingen en het gewicht voor brievenbuspost en verstuur een reep chocolade per post als bedankje.

Heeft een vriend, collega of familielid het afgelopen jaar veel voor je gedaan of ben je gewoon dankbaar voor de vriendschap en alle hulp? Geef de ander dan een mooi cadeau om te bedanken. Wat is er nu fijner dan verrast worden met een lekkere reep chocola. Pak uit en kies voor een luxe en exclusieve reep. Ook is de optie om een tekst op de reep chocolade te drukken natuurlijk een perfect idee. Geef het in persoon of stuur de reep per post als verrassing.

Meer informatie over chocolade als cadeau geven om iemand te bedanken.

Chocolade is een tijdloos en heerlijk bedankt cadeau dat bijna iedereen kan waarderen. Hier zijn enkele voorbeelden en ideeën voor het geven van chocolade als een bedankt gebaar:

 1. Chocoladeblokjes:
  • Een doos met fijne chocoladeblokjes in verschillende smaken en texturen is een klassiek en elegant bedankt cadeau. Kies voor een mix van melk-, pure- en witte chocolade voor diversiteit.
 2. Gepersonaliseerde Chocoladerepen:
  • Laat chocoladerepen personaliseren met een speciale boodschap of de initialen van de ontvanger. Het voegt een persoonlijk tintje toe aan het cadeau.
 3. Chocoladetruffels:
  • Luxe chocoladetruffels in een mooie doos zijn een verfijnde traktatie. Kies voor verschillende smaken zoals framboos, karamel, en hazelnoot voor een gevarieerde smaakervaring.
 4. Chocolade Giftbox:
  • Een samengestelde chocolade giftbox met een assortiment bonbons, pralines en truffels biedt een breed scala aan smaken voor de fijnproever.
 5. Chocolade Fondue Set:
  • Een chocolade fondue set met heerlijke dippings zoals aardbeien, marshmallows en stukjes cake biedt een interactieve en gezellige manier om te genieten van chocolade.
 6. Chocoladekoekjes:
  • Chocoladekoekjes zijn een smakelijk bedankt cadeau, vooral als ze huisgemaakt zijn. Presenteer ze in een mooie koektrommel voor extra elegantie.
 7. Chocoladerepen met Noten:
  • Combineer de romigheid van chocolade met de knapperigheid van noten. Een assortiment chocoladerepen met noten zoals amandelen of hazelnoten biedt een heerlijke textuur.
 8. Chocolade Hot Cocoa Set:
  • Een samengestelde set voor warme chocolademelk met luxe chocoladeblokjes, marshmallows en zelfs een paar mokken zorgt voor gezellige avonden bij de open haard.
 9. Chocolade Gedecoreerde Aardbeien:
  • Dompel sappige aardbeien in gesmolten chocolade en versier ze met noten, kokos of eetbaar goudpoeder voor een elegante en heerlijke traktatie.
 10. Chocolade Geschenkmand:
  • Stel een chocolade geschenkmand samen met verschillende soorten chocolade, koekjes en andere lekkernijen. Voeg een mooie strik toe voor een feestelijke uitstraling.
 11. Chocolade Puzzel:
  • Een chocolade puzzel is niet alleen een smakelijk cadeau, maar ook een leuke en interactieve ervaring voor de ontvanger.
 12. Chocolade Koffiebonen:
  • Voor koffieliefhebbers zijn chocolade omhulde koffiebonen een heerlijke traktatie. Kies voor donkere chocolade voor een intense smaak.
 13. Chocoladekaart:
  • Een chocoladekaart met een bedankt boodschap erop geschreven, biedt een smakelijke en creatieve manier om je waardering te uiten.
 14. Chocolade Lolly’s:
  • Kleurrijke en vrolijke chocolade lolly’s zijn een speelse manier om dankjewel te zeggen, vooral als ze in een mooie verpakking zitten.
 15. Chocoladekaasplank:
  • Creëer een chocoladekaasplank met een selectie van chocoladeblokjes, noten, gedroogd fruit en een goede kwaliteit kaas voor een gastronomische ervaring.

Chocolade is niet alleen een heerlijk bedankt cadeau, maar het heeft ook de kracht om een gevoel van genegenheid en zorgzaamheid over te brengen. Ongeacht de gelegenheid, zal het geven van chocolade als blijk van dankbaarheid zeker gewaardeerd worden.