Bedankt chocolade

Wil je een dierbare bedanken, maar weet je niet goed hoe je dat het beste kunt doen? Wat dacht je van een mooie kaart én een lekker stuk chocolade. Met chocola maak je iedereen blij en het is een mooi klein presentje om jouw waardering te kunnen uitten. In dit artikel lees je waarom chocola als cadeau een goede manier is om iemand te bedanken en hoe je dit het beste aanpakt. Bekijk hieronder de bedankt chocolade en bestel heerlijke en luxe chocolade om bijvoorbeeld je collega te bedanken of iemand anders in je omgeving.

Maak hieronder je keuze en bekijk de bedankt teksten:
Bedankt teksten en meer
Alle teksten
Schrijftips
Bedankt kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de BEDANKKAARTEN >>

  • Bekijk hierboven bedankt teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Bedankkaarten met voorgedrukte teksten en afbeeldingen


Bekijk alle bedank kaarten >>


 

Een kleinigheidje – geef chocolade om bedankt te zeggen

Heeft een buurmeisje je geholpen met het doen van de boodschappen, heb je hulp gehad bij het maken van jouw huiswerk of heeft iemand je gewoon in het algemeen vaak geholpen? Dan is het goed om hem of haar te bedanken met een kleinigheidje. Het gebaar zegt al genoeg. Een lekkere reep chocolade is dan ook een perfect cadeautje. Het is iets waar je iedereen blij van maakt en ook weer niet te groot, dat het ongemakkelijk als cadeau als dankbaarheid. Zorg ervoor dat je altijd een paar lekkere repen chocolade in huis hebt, om iemand te kunnen bedanken voor de service. Dit kan een dierbaar persoon van je zijn, maar ook simpelweg de postbode die jouw pakketjes dagelijks levert.

Bedankt chocolade
Bron: Greetz

Chocola met tekst als bedankt cadeau

Maak het cadeau nog persoonlijker en kies voor een chocoladereep of stuk chocolade met tekst. Zowel in de winkel, als online, kun je chocolade cadeaus met tekst kopen. Wat dacht je van een lekkere chocoladereep met de tekst: “Bedank!” of “Ik vind je lief” of “Deze reep is voor jou”. Het geeft net een extra persoonlijk tintje. Ook is er bij veel winkels en online shops de mogelijkheid om zelf een persoonlijke tekst op de reep chocolade te drukken. Zo kun je jouw woorden van dankbaarheid uitten op de reep chocola.

Luxe chocolade

Een luxe chocoladereep van Belgische chocolade met noten en rozijnen is heerlijk. Het is iets wat veel mensen niet zo gauw enkel voor zichzelf zouden kopen. Je kunt daarom als cadeau een luxe chocoladereep schenken om de ander te bedanken. Ook kun je natuurlijk kiezen voor heerlijke chocoladetruffels of bonbons. Dit zijn exclusievere chocoladecadeaus en natuurlijk bijzonder geschikt voor speciale gelegenheden of om te geven als teken van dankbaarheid.

Chocolade om te bedanken
Bron: Greetz

Bedankt chocolade per post versturen

Het mooie van een (dunne) reep chocolade, is dat dit ook een perfect cadeautje is om met de brievenpost te sturen. Wil je iemand ver weg bedanken voor alle hulp en toewijding? Dan kun je een kaartje sturen, maar het is natuurlijk nog leuker om ook een reep chocolade te ontvangen. Kies voor een reep dat voldoet aan de afmetingen en het gewicht voor brievenbuspost en verstuur een reep chocolade per post als bedankje.

Heeft een vriend, collega of familielid het afgelopen jaar veel voor je gedaan of ben je gewoon dankbaar voor de vriendschap en alle hulp? Geef de ander dan een mooi cadeau om te bedanken. Wat is er nu fijner dan verrast worden met een lekkere reep chocola. Pak uit en kies voor een luxe en exclusieve reep. Ook is de optie om een tekst op de reep chocolade te drukken natuurlijk een perfect idee. Geef het in persoon of stuur de reep per post als verrassing.